ДУРА ЛЮБ Бългатия

Договаряне
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

ДУРА ЛЮБ с SR3 - ДОБАВКА ЗА МОТОРНИ МАСЛА не е
масло или подобрител на масла, а авангарден високо­технологичен продукт, който, благодарение на феноменалния компонент SR3 регенерира триещите се метални повърхности в двигателите посредством легирането им по микрометалургичен път. Това води до драстично намаляване на триенето и износването във всички видове БЕНЗИНОВИ, ДИЗЕЛОВИ и ГАЗОВИ автомобилни двигатели, в това число и ДВУТАКТОВИТЕ. ДУРА ЛЮБ с SR3 - ДОБАВКА ЗА МОТОРНИ МАСЛА е съв­местим с всички видове и типове български и вносни моторни масла, като ТОТАL, Shell, OMV, Приста Ойл, \/аlvоline и др. ДУРА ЛЮБ с SR3 - ДОБАВКА ЗА МОТОРНИ МАСЛА не съдържа вредни съставки като оловни съединения, силикони, молибденови дисулфиди, тефлони (РТFЕ), графити и други, които са в основата на повечето смазващи продукти и добавки.
За тежконатоварени дизелови автомобили, автобуси, трактори, строителна техника, стационарни промишлени дизелагрегати и др. ДУРА ЛЮБ - БЪЛГАРИЯ ООД предлага специализиран продукт - ДУРА ЛЮБ с SR3 - ДОБАВКА ЗА МОТОРНИ МАСЛА НА ДИЗЕЛОВИ ДВИГАТЕЛИ (DURA LUBE with SR3 - ADVANCED DIESEL ENGINE TREATMENT).


ПРЕДИМСТВА


Еднократното третиране на автомобила с ДУРА ЛЮБ с SR3 -ДОБАВКА ЗА МОТОРНИ МАСЛА гарантира РЯЗКО ОБЛЕКЧЕН режим на работа на двигателя за 80 000 км последващ пробег, като продуктът:

 1. РЯЗКО намалява триенето и износването;
 2. СНИЖАВА разхода на гориво до 10%;
 3. ОБЛЕКЧАВА и оптимизира температурните режими;
 4. НАМАЛЯВА вибрациите и шумовете;
 5. РЯЗКО НАМАЛЯВА газовите емисии;
 6. РЯЗКО ОБЛЕКЧАВА студеното, „сухо" пускане в ход на двигателя през зимните месеци;
 7. ПОДОБРЯВА компресията, увеличава мощността и намалява разхода на гориво;
 8. НАМАЛЯВА разходите за поддръжка, планови и непредвидени ремонти;

Третирането с ДУРА ЛЮБ с SR3 - ДОБАВКА ЗА МОТОРНИ МАСЛА е особено препоръчително при:

 1. всякакви автомобили на „средна" и „преклонна" възраст, защото регенеративният феномен на продукта удължава живота им минимум с 30 %;
 2. двигатели, работещи продължително време в екстремни режими и на максимален въртящ момент;
 3. автомобилни състезания и други.

При АВАРИЙНИ СИТУАЦИИ двигателят може да работи известно време със силно оводнено масло и дори без масло, без фатални последствия за лагерите на коляновия вал.


ДОЗИРАНЕ И ПРИЛОЖЕНИЕ


Опаковката съдържа 237 мл от продукта и тази доза е достатъчна за автомобили с обем на двигателя до 2 000 куб. см. За двигатели над 2 000 куб. см., количеството ДУРА ЛЮБ с SR3 следва да бъде 5 % от количеството моторно масло. ПРИ ДВУТАКТОВИТЕ ДВИГАТЕЛИ: количеството ДУРА ЛЮБ с SR3 следва да бъде 5 % от маслото, което влагате в резервоара на автомобила при всяко зареждане, т. е. на 1 л масло в горивото се добавят 50 мл от продукта. ДУРА ЛЮБ с SR3 - ДОБАВКА ЗА МОТОРНИ МАСЛА се влага при смяната на маслото. При загрят двигател, след източването на отработеното масло и смяната на масления филтър, налейте приблизително половината от свежото масло, цялата опаковка ДУРА ЛЮБ с SR3 и добавете остатъка от свежото масло до необходимото ниво. През следващите 100 - 150 км пробег на автомобила продуктът се реализира цялостно върху вътрешните метални повърхности на двигателя.
И след третиране с ДУРА ЛЮБ с SR3 - ДОБАВКА ЗА МОТОРНИ МАСЛА, смяната на маслото се извършва в периодичността, посочена от производителя на автомобила.
Внимание: Ако двигателят е нов или след основен ремонт, ДУРА ЛЮБ с SR3 - ДОБАВКА ЗА МОТОРНИ МАСЛА се
използва по същия начин, но след като двигателят се разработи съгласно инструкциите

Посещения: 63