Добавка за AdBlue дизелови SCR системи

Цена
29 лв
29.01.21
град Русе
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

ADMAX

добавка към препарата AdBlue - за почистване, поддръжка и ефективност на дизеловите екологични системи (SCR), продукт на XENUM: Power of Technology.

Специализирана добавка тип Multi Function Chemical: кондиционер, разработен целево за увеличаване ефективността на AdBlue течностите, обслужващи екологичните системи SCR (selective catalytic reduction) на съвременните дизелови двигатели. През всички сезони предотвратява функционални проблеми, увреждания на детайлите и образуване на утайки при престои. Специалната формула на ADMAX го прави практично-икономичен за всекидневна употреба и отделно особено полезен също и при зимни условия.

ADMAX

- не допуска образуването на твърди частици-седименти при впръскването на AdBlue в горещите газове в ауспуха

- увеличава ефективността на AdBlue, ускорявайки преобразуването на основната му съставка урея в амоняк

- не допуска кристализацията на AdBlue при снижаване на температурите под -10“С

Действието на този препарат :

- предотвратява задръствания и корозивни увреждания в системите

- увеличава ефективността и дълговечността на системите

- предотвратява увеличения разход на гориво при SCR дисфункция

- намалява вредните емисии на двигателя

Предназначението му е за всички дизелови двигатели (4т), оборудвани с AdBlue (SCR) системи. Продуктът е за добавяне само и единствено към AdBlue течностите в техните специални контейнери-резервоари в съответните МПС.

ADMAX е премиум продукт от белгийските лаборатории Ксенум.

Силно препоръчително е предварително да е обезпечена чистотата на филтъра за твърди частици DPF/FAP, както и правилното впръскване на горивото, респ. изгаряне с минимум саждообразуване – всичко изброено чрез третиране с препарата In & Out Cleaner.

Употреба:

Дозировката на ADMAX e 1:500 – например 25мл добавени в специалното резервоарче при наливането на AdBlue са достатъчни да третират до 12 литра от него. Първоначалното им смесване се препоръчва да се прави в температурния интервал от -10 до +40“С .

Посещения: 39