Добавка За Скоростна Кутия(Трансмисия) Dura Lube Advanced Transmission Treatment

25 лева
Добавка За Скоростна Кутия(Трансмисия) Dura Lube Advanced Transmission Treatment
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

ДОБАВКА ЗА СКОРОСТНА КУТИЯ(ТРАНСМИСИЯ) DURA LUBE ADVANCED TRANSMISSION TREATMENT

Добавката за скоростна кутия Dura Lube с SR3 – за трансмисионни масла е последно поколение от лидера в областта на смазочните технологии и световно известна фирма Дура Люб.

Не е масло или подобрител на масла, а авангарден високо технлогичен продукт, който легира по микрометалургичен път и регенерира вътрешните метални повърхности, при което драстично се намалява триенето и износването. DURA LUBE с SR3 – ДОБАВКА ЗА ТРАНСМИСИОННИ МАСЛА Е СЪВМЕСТИМА С ВСИЧКИ ВИДОВЕ И ТИПОВЕ БЪЛГАРСКИ И ВНОСНИ ТРАНСМИСИОННИ МАСЛА, КОЯТО НЕ СЪДЪРЖА ВРЕДНИ СЪСТАВКИ КАТО ОЛОВНИ СЪЕДИНЕНИЯ, СИЛИКОНИ, МОЛИБДЕНОВИ ДИСОЛФИДИ, ТЕФЛОНИ(PTFE), ГРАФИТИ И ДРУГИ, КОИТО СА В ОСНОВАТА НА ПОВЕЧЕТО СМАЗВАЩИ ПРОДУКТИ.

Продукта е изцяло нов и е постигнал най-ефективното намаляване на триенето и износването на зъбните колела, както в механични така и в автоматични скоростни кутии, при всички видове бензинови, дизелови и газови автомобили.

ДОБАВКА ЗА СКОРОСТНА КУТИЯ(ТРАНСМИСИЯ) DURA LUBE ADVANCED TRANSMISSION TREATMENT е произведена в САЩ с безупречно качество!

за търговци и при закупуване на едро големи отстъпки !

Посещения: 113