Лятна занималня в YMCA

Цена
50 лв
20.06.19
град Пловдив
Обява от
Фирма

ПЛУВАНЕ, ИГРИ, ТВОРЧЕСКИ И ОБРАЗОВАТЕЛНИ ЗАНИМАНИЯ в YMCA

Програмата е предназначена за деца ​от 6 до 11 години.

Занималнята има за цел възпитанието на децата в трудолюбие, творческо мислене, честност, самостоятелност, отговорност и придобиване умения за общуване. В нея са включени различни творчески занимания, образователни и забавни игри, елементарен английски език, спортни занимания и игри на открито в парка.

Заниманията съдържат елементи на тренинг, игри, групова и индивидуална работа, методи за развитие на памет, въображение, мислене. Децата се включват активно не само като участници, а и като творци във всеки елемент на програмата. ​

Програмата се провежда през лятната ваканция - всеки работен ден от 09:30 до 17:30 часа и включва сутрешни занимания на открито (плуване, игри в парка, разходки, посещения на музеи и събития) и следобедни творчески и образователни занимания в залата на ИМКА. Ако искате да оставяте детето преди 9 часа или да го взимате след 18 часа - моля да заявите това предварително. В този случай се заплаща по 2 лв. за всеки допълнителен час.

За обяда на вашите деца е необходимо да приготвите пакет от къщи. Вторник и четвъртък сутрин децата посещават басейна на хотел ”Тримонциум”.

Таксата за участие е 50 лв. седмично или 10 лв. на ден. За второ дете има 10% отстъпка.

За сутрешните занимания, когато е необходимо, ще се изисква допълнително заплащане на самото място.

За повече подробности - посетете сайта на YMCA в Интернет.

Посещения: 168