Детоксикатор - Компактен Модел, Други - град Пловдив -..., град Пловдив, Медицина / Козметика, Други, Обява № 1255780

Детоксикатор - Компактен Модел

170 лв.

Направи Тази Обява VIP

Мини детоксикатор – компактен модел.

 

МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ

  Детоксикаторът не трябва да се използва при следните случаи:

- Хора, които имат импланти (в т.ч. пейсмейкъри);

- Хора, които имат трансплантирани органи;

- Бременни или кърмачки;

- Деца на възраст под 8 години;

- Хора с ниско ниво на захар в кръвта трябва да се хранят преди всяка процедура;

 

  Препоръчва се детоксикатора да се използва при следните случаи:

- Хора, системно употребяващи големи количества цигари и алкохол;

- Хора с отслабена имунна система;

- Хора, подложени на стрес;

- Хора, употребяващи големи количества мазнини при готвене;

- Хора, страдащи от диабет, артрит, високи нива на кръвната захар, ревматизъм или подложени

  на силен стрес и напрежение;

 

В процеса на детоксикация, тялото отделя токсините като частици, оцветяващи водата в различен цвят. По тях може да се съди за органите, които се пречистват:

 

  Цвят на частиците:

- черен;

- черни частици;

- кафяв;

- тъмнозелен;

- оранжев;

- червен;

- бели, подобни на сирене частици;

- бяла пяна;

- жълтозелени;

 

  Част от тялото, която се детоксикира или отделящо се вещество:

- черен дроб;

- тежки метали;

- детоксикация от отровите в черния дроб, от никотин и клетъчни;

- жлъчка;

- детоксикация на ставите;

- пречистване на кръвта;

- кръвни съсиреци;

- пречистване на лимфната система;

- пречистване на бъбреците, жлъчката, отделителната и половата система.

Какво представлява детоксикаторът?

Когато се разхождате по плажа, вашето тяло абсорбира милиони негативно заредени йони, които алкализират кръвта и тъканите. Заради нездравословното хранене и стреса в нашето тяло се натрупват големи количества отпадни вещества като млечна, пикочна, въглена, маслена, жлъчна и други киселини. За да се предпазим от заболявания и да съхраним здравето си, трябва с напредването на възрастта да

запазим алкалната среда в организма си, което е невъзможно с нашия високотехнологичен, стресов и неприродосъобразен начин на живот. Освен ако не се разхождаме всеки ден по плажа.

Детоксикаторът създава среда, която точно съответства на средата на плажа, и дори е по-силна, тъй като вашите крака са в непосредствен контакт с йоните, които се образуват във водата. Потапяте краката си във вода, включвате апарата и след няколко секунди милиони йони нахлуват в тялото ви и започват да неутрализират токсините и отпадните вещества.

Различните частици мазнини и слуз, които остават във водата след процедурите са отпадните вещества, които са се отделили от тялото само в рамките на 20-30 минути.

Детоксикаторът е високотехнологично устройства, което с помощта на водната детоксикация помага на тялото да се самопречиства. Затова можете да го използвате сами и употребата му не изисква никаква специална подготовка или специализация

Това е детоксикираща водна баня на стъпалата с електроди от мед и неръждаема стомана, която пречиства и същевременно стимулира и запазва равновесието на биоенергията (енергията на живота, която се съдържа във всички телесни течности). Тази енергия е под формата на електромагнитна сила, която клетките използват и която се натрупва в нашето тяло.

Китайската медицина нарича тази енергия “Чи”. Това комплексно енергийно поле поддържа и пренасочва телесната енергия и същевременно повишава нивото на кислорода. И докато водната баня на стъпалата е широко използвана за повишаване на енергията (както психическа, така и физическа), виталността и защитните сили, тук същевременно тялото се детоксикира и отделя отровните вещества, химикалите, лъченията, синтетиката и другите субстанции, които са натрупани в кожата и пречат на отделителната система на нашето тяло. Вътрешната детоксикация включва и отделяне на паразити и пречистване на черния дроб, което води до по-малко задържане на вода в тялото, намаляване на възпалителните процеси, подобряване на паметта, по-добър контрол на пикочния мехур,

по-уравновесено PH, по-силна имунна система и чувствително успокояване на болката, включително от мигрена и артрит.

Според рефлексологията, всяко стъпало е канал, през който тялото се опитва да се пречисти от отрови и други вещества, които се натрупват в различни части на вашето тяло. По време на водната баня (водно-йонна терапия) стъпалата всъщност са подложени на пречистващ процес, тъй като водата взаимодейства с електрическия ток и структурата на магнитното поле. Тази пречистваща процедура осигурява правилната честота, която е необходима на клетките, за да се върнат в здравото си състояние и да изхвърлят отровите, които са се натрупвали в тях през годините. Тази терапевтична процедура на детоксикация усилва ефекта на другите терапии.

Как работи детоксикаторът?

Образуване на йони

Йонът е електрично зареден атом, който е получил или изгубил електрон, който от своя страна образува магнитно поле и дава възможност за привличане или неутрализиране на противоположно заредени частици. Тези неутрализирани частици се отделят от организма чрез процес, наречен осмоза.

Осмозата е научен термин, който се използва, за да опише процеса на движение на частиците през клетъчната мембрана от областите с ниска концентрация към областите с висока концентрация. В нашия случай областта с висока концентрация представлява йонното поле, което се образува от електрода, потопен във вода, когато апаратът е включен.

Заедно с електрода, във водата се потапят стъпалата или друга част на тялото, при което през електрода се пропуска електричество с ниско напрежение. По този начин металите в електрода, заедно с водата и солта, образуват позитивно и негативно заредени йони и разделят кислорода от водорода във водата.

 

Какво значи положително и отрицателно

Когато говорим за детоксикатора, използваме положително и отрицателно като определения на електрични, а не химични явления. Когато детоксикаторът е включен на положителен поляритет, токът е насочен в посока на положителното поле и съответно води до образуването на по-голям брой отрицателни йони във водата. Следователно, положителният поляритет образува струя отрицателни йони, която според нас променя РН на кръвта в посока от киселинно към алкално.

Когато детоксикаторът е включен на отрицателен поляритет, токът е насочен в посока на отрицателното поле и съответно води до образуването на по-голям брой положителни йони във водата.

Следователно, отрицателният поляритет образува струя положителни йони, която според нас намалява РН на кръвта в посока от алкално към киселинно.

Около 95% от съвременните хора са в киселинно състояние. Това означава, че в техните тела има излишък от водородни йони и РН на кръвта им е по-ниско от 7.45. Тези хора биха спечелили много, ако подложат тялото си на високи концентрации отрицателно заредени йони. Въпреки това, нашите наблюдения показват, че повечето хора предпочитат комбинация от положителни и отрицателни йони при всяка процедура с детоксикатора.

 

 

Цветове и частици във водата

Когато използвате детоксикатора, във водата се появяват различни цветове и частици. Във водата се образуват реакции между токсичните вещества, частиците и солта, която сме прибавили, и металите в електрода, както и киселината или алкална среда на човека, чието тяло е потопено във водата. Тези реакции оцветяват водата, независимо дали сте потопили стъпалата си в нея или не.

Важно е да се разбере, че цветът на водата ще се промени дори ако електродът е потопен във водата, без вашите крака. Както вече се спомена по-горе, промяната на цвета на водата е последица от реакцията между частиците в нея и електрода. Промяната в цвета е различна в зависимост от съдържанието на отровни и други химични вещества във водата и въздуха в различните географски области.

Отровните вещества в нашето тяло ще изглеждат във водата по същия начин, както отровите, които преобладават в определена географска област, но във водата ще има повече отровни вещества, ако в нея са потопени и стъпалата на краката.

Ще забележите също, че токсините във водата няма да полепнат по съда и по електрода, докато частиците, отделени от тялото ви, ще образуват налеп по съда и ще трябва да го почистите с препарат. Затова е желателно е да се използват найлонови пликове и след процедурата да се изхвърлят.

Чрез множество тестове установихме също, че налепът по съда се почиства лесно, ако във водата е бил само електродът, докато налепът, който се образува, когато стъпалата ви са потопени във водата, полепва силно по съда и електрода. В този случай се налага почистване на съда с мек препарат или сапун или използването на найлонови торбички, които след процедурата се изхвърлят.

Тестовете показаха също, че шлаките, отделени от човешкото тяло посредством детоксикиращата терапия, преобладават над веществата, чието присъствие е обусловено от географската област. В таблицата по-долу е показано значението на всеки цвят, установено с тестове чрез електроакупунктура по метода на Вол (ElectroAcupuncture by Voll).

 

Цвят или частици

жълтозелен: детоксикация на бъбреците, пикочния мехур, уретрата, простатната жлеза;

оранжев: детоксикация на ставите;

кафяв: детоксикация на черния дроб, пречистване от цигари и клетъчни остатъци;

черен: детоксикация на черния дроб;

тъмнозелен: детоксикация на жлъчката;

бяла пяна: лимфна система;

бели частици: най-вероятно квасни гъбички;

черни частици: тежки метали;

             - червени частици: кръвни съсиреци.

 

Защо да детоксикираме тялото си?

В днешната отровна околна среда киселинните отпадни материали и металите се натрупват в телата ни по-бързо от когато и да било досега. Това води до по-честата поява на алергии и душевни и физически проблеми. Все по-често чуваме за билкови или хомеопатични детоксикиращи програми, които специалистите по алтернативна медицина използват за третиране на определени симптоми или за запазване на здравето.

Всички лечебни традиции: египетската, индианската, аюрведическата, хомеопатичната, китайската, шаманската, освен западната медицина, стимулират телесното пречистване като средство за предпазване от болести и запазване на здравето.

Акне, обриви, тъмни кръгове под очите, отекли стави, жълти, зелени и други петна по кожата, обикновено подсказват натрупването на киселинни отпадни вещества в тялото. Комбинация от промяна в диетата, билково пречистване и терапия с детоксикатора показа въздействие за значително облекчаване и дори напълно отстраняване на тези състояния на кожата.

 

Отрови, характерни за определени области

Водата, металът и солите взаимодействат и предизвикват лека промяна в цвета на водата, както

и появата на малки частици във водата, дори когато там в нея не са потопени стъпалата на човека.

Детоксикаторът неутрализира токсините във водата по същия начин, по който ги неутрализира в тялото.

Основният цвят на йонизираната вода се определя от химическите вещества, използвани от местната водна фирма, както и замърсителите, характерни за съответния регион.

Китайските акупунктуристи разглеждат идеята за регионалните токсични вещества с оглед на заболяванията, които са типични за отделните области.

В някои части на страната се наблюдават повече оплаквания от артрит, отколкото в други, докато хората от други области имат повече проблеми с бъбреците и пикочния мехур.

Възможно ли е някои токсични вещества, които са типични за определена област, да са причина за заболяванията там?

 

Като правило токсичните вещества, които са характерни за определен регион представляват 20-40% от утайката, която остава във водата след процедурата с потапяне на стъпалата. Черните частици във водата могат да са резултат от наличието на тежки метали, но могат да се появят и в следствие на износване на метала в електрода. Опитът и наблюдението ще ви помогнат да определите кои частици идват от тялото ви и кои от електрода.

Лечебни свойства

Човешкото тяло е електрично заредено, защото нашите клетки са електрично заредени. Смущенията и заболяванията на тялото предизвикват вибрации с честота, която не съответства с тази на здравите клетки, затова нарушават естественото трептене на клетката и нейния поляритет. Това разминаване предизвиква дисбаланс и хаос във всяка заразена клетка. Когато клетките се намират в състояние на дисбаланс, те не могат да участват в онези функции на тялото, които са необходими за оздравителния процес и следователно не са в състояние да отделят тежките метали, паразитите и другите токсични вещества. Когато клетките са изцяло електрично заредени, те съдържат повече кислород и са в състояние да запазват електричното равновесие, което води до усещане за здраве и виталност и помага на тялото да се справя със заболяванията само. Darkfield изследванията показаха, че детоксикаторът чувствително увеличава нивото на кислород в клетките.

Йоните са атоми или молекули, които са изгубили или получили електрон (свободните радикали са насдвоени електрони). Когато атомите или молекулите изгубят електрон, те се превръщат в положително заредени йони. Когато получат електрон, се превръщат в отрицателно заредени йони.

Йонната техника за пречистване на тялото пречиства всички жизнено важни органи, което води до облекчаването на симптомите при климактериум, менструални болки, полови проблеми, кожни проблеми, акне, суха кожа, проблеми със съня, нервност, стрес, зъбобол, суха в,гина, бръчки по кожата и гъбични заболявания. Вътрешното пречистване на организма води до по-бързо възстановяване от заболявания и по-лесно заздравяване на травми.

 

Частичен списък на показанията:

• Детоксикаця на черния дроб;

• Пречистване от тежки метали;

• Повишаване на енергията и намаляване на стреса;

• Вътрешно пречистване на целия организъм;

• Подобряване на потентността;

• Чувствително облекчаване на болките;

• Подобряване на паметта и съня;

• Пречистване на черния дроб и бъбреците и отстраняване на шлаки;

• Бръчки, акне и други кожни проблеми;

• Подсилване на имунната система

 

Често задавани въпроси

 

1. Какво означава промяната на цвета на водата?

Когато през водата протече електричество се отделят малки частици, които стават видими във

водата. Този процес оцветява водата в мръсноръждив цвят. Разбира се колко е мръсна водата зависи от количеството утайки в нея. Ако изпробвате апарата многократно в съд, в който има само вода (без да потапяте краката си), ще установите, че цветът на водата винаги е един и същ, стига да използвате вода от един и същ източник. Ако изпробвате уреда многократно, като всеки път го изпробвате с различен човек, ще установите, че водата винаги има различен цвят. Маже би ще ви се стори, че цветът на водата се променя случайно, без да има връзка с човека, който използва апарата, но това не е така.

  Внимателното наблюдение ще потвърди това, което сте забелязали още в самото начало, че здравословното състояние на човека играе ключова роля при взаимодействието с водата. Вече говорихме за енергията на живота и за това как е свързана със здравето на човека и с цвета на водата. Може би вече разбирате какво става? За да разберете по-добре какво точно се случва във водата, направете тест като използвате еднаква по качества вода при всяка от процедурите. Водата, която използвате, съдържа утайки, затова, когато използвате уреда в съд само с вода, тя ще се оцвети в кафяво, нито твърде светло, нито прекалено тъмно. Преди да използвате детоксикатора е добре да направите тест в съд, пълен само с вода, за да разберете по-добре цвета, който ще се получи при процедура върху човек.

Тъй като всечи човек абсорбира енергия по различен начин, реакцията на водата ще е различна.

Помнете: по-добро здраве, означава по-голяма способн

Детоксикатор - Компактен...
Кликнете върху снимката за да я увеличите Кликнете върху снимката за да я увеличите
За Контакти
 град Пловдив
 tehnomarket
 http://tehnoshop.info/product/431/detoksik...
 Изпрати И-мейл
1255780

Обява №: 1255780

Категория: Други

Публикувана: 29.01.2016

Разглеждания: 20

Редактирай тази обява Докладвай Проблем Изпрати на приятел Принтирай Обявата Добави в бележника
 

Подобни обяви

Безплатно.net ви представя още обяви в тази категория:

купувам лекарства
купувам някои видове скъпоструващи лекарства ( над 300лв)  които пациента няма да ползва  поради наличие на странични ефекти или...
Договаряне
град София
25.05.2017
Фирма ВИНИ-ЕкоТех ООД е директен вносител на лабораторни уреди, апарати и консумативи
Основният предмет на дейност на фирмата е свързан с доставката на основно, учебно и специализирано оборудване за изпитвателните...
Договаряне
град София
18.05.2016
Сенки за очи 120 цвята за 34лв
Експресна доставка за 1 ден!Професионална палитра сенки за очи 120 цвята на Lollipop Cosmetics USA. Палитрата е разделена на две части по 60 цвята....
34 лв.
град София
08.05.2016
Сенки за очи Палитра 120 цвята на Lollipop Cosmetics
Експресна доставка за 1 ден!Професионална палитра сенки за очи 120 цвята на Lollipop Cosmetics. Палитрата е разделена на две части по 60 цвята....
34 лв.
град София
08.05.2016
Палитра 32 цвята червила за 39лв
За повече информация и още продукти на Lollipop Cosmetics посете сайта www.lollipopcosmetics.com
39 лв.
град София
08.05.2016
Козметични услуги на -50
Медико-козметично студио Pretty Women предлага намаление -50%  на всички услуги до 30,06,11.Заповядайте сега-записвания на  0896051260, -...
Договаряне
-
18.06.2011
ЦПО - Център за професионално обучение към МОМН. Лицензирани курсове за квалификация в София
ЦПО - Център за професионално обучение към Министерство на Образованието и Младежта и Науките /МОМН/. Лицензирани курсове за...
Договаряне
град София
07.05.2016
Няма Снимка
Продавам камагра орал секс Vol -4 желе-Кутия от 7пакетчета с различен вкус-10лв-срок до 07.2020г
10 лв.
град София
09.05.2016
Няма Снимка
Продавам инвалидна количка, цена по договаряне. тел 0888068724
Договаряне
град Пловдив
19.06.2011
Няма Снимка
Софарма АД е един от водещите фармацевтични производители в България, известен със създаването на висококачествени лекарствени...
Договаряне
град София
11.05.2016

Съдържание за възрастни!

За да влезете в секция 'Запознанства' на Безплатно.net трябва да имате навършени 18 години.

Ако сте над 18 години натиснете 'Над 18 съм', в противен случей натиснете 'Под 18 съм'.


 Над 18 Години Съм
 Под 18 Години Съм

Избери твоята област в България:

За да виждаш само обявите от твоята област моля избери я от менюто по-долу:
Редактирай тази обява:

За да редактирате тази обява моля въведете парола:

Обява # »   
Парола »   
   

Забравена парола?!? Възстановете я от тук.

 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.

За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.

Затвори