Детегледачка в Швейцария

Заплата
€1400
Държава
Вид заетост
Образoвание
Обява от
Частно Лице

Търсим детегледачка, която да се грижи за двамата ни сина ( 3 и 6 години) когато нe са на училище или детска градина и да поддържа дома ни.

Ние сме смесено семейство и говорим български и руски в къщи. Живеем в близост до Базел (Швейцария) и двамата сме на пълен работен ден. Търсим, човек, който с ентусиазъм ще се грижи за децата докато се приберем от работа. Когато децата не са в къщи, човекът ще се занимава с поддържането на домакинството (чистене, готвене, гладене, пране и т.н.).


Предлагаме

собственно стая със собствена баня, осигурена храна, възможност за често прибиране до България (около 50 дни отпуск), заплата 1000/1400 Euro, дългосрочна работа


Търсим

Отговорен, сърдечен, усмихнат и енергичен човек (45 – 55 години), с опит в гледането на деца на подобна възраст, Непушач (задължително) в добро здравословно състояние, Майчин език български или руски, Активен шофьор (предимство) / Познания по немски или английски език (предимство)


Ако притежавате тези качества и се интересувате от работата, моля пишете на е-майл: m***@yahoo.com

Моля, опишете вашият опит с деца, образобанието си, както и другите ви качества свързани с предлаганата работа. Моля, пратете снимка и skype/ телефон за връзка. Ние ще се свържем с Вас. Само кандидати, който изпратят посочената информация ще бъдат разглеждани.

Посещения: 1660