Ден на отворени Врати в клиника BioTexCom - град Извън България | Други

Ден на отворени Врати в клиника BioTexCom

Цена
€0.01
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага
Състояние
ново

От 01.07.2019 до 03.07.2019 година водещи специалисти в областта на репродуктивната медицина на медицински център Biotexcom, ще проведат безплатни прегледи на пациенти от България.

Всички прегледи ще включват беседа, ехография изследвания и спермограма.Пациентите Ще имат възможност да сключват договори с медицинския център за инвитро процедури с донорски материал, в същия ден.

Програмата дава възможност да си изберете донор от нашата донорска база, който отговаря на вашите изисквания.Можете да видите снимка, 3D снимка и видиоклипче да изберете своя донор въз основа на информация като глас, коса, цвят на очи, възраст, ръст, образование.

Трансфер (от летището), настаняването и храната са безплатни в периода 30.06.2019-04.07.2019 и по време на програмата .

(граждани на страни-членки на ЕС могат да пребивават на територията на Украйна БЕЗ ВИЗА до 90 дни в рамките на 6 месеца. Важно е да знаете, че на вход в страната трябва да представите задграничен паспорт, който следва да бъде валиден минимум до края на вашия престой в страната. Няма изискване за брой празни страници. С лична карта няма да бъдете допуснати на територията на Украйна.)

Посещения: 145