Дезинфекция

Цена
1780 лв
14.04.20
град Русе
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
продавача

Има неща, еднакво необходими във всякакви времена – практични в добрите дни, но и особено важни за защита в кризи като днешната.

Tornador Steam е професионален апарат от най-висок клас за почистване и унищожа-ване на всякакви заразяващи причинители на заболявания, както и за антиалергенни обработки. Работи с енергизирана пара и е целево проектиран да чисти в различни среди – както при повишени санитарно-хигиенни изисквания, така и в ежедневни условия.

Разработен е в Германия в наши дни, предназначен е за професионални и битови цели (дома, автомобилите).

Сравнително лек и удобен за употреба, с уникален комплект накрайници и двойна функция-избор на парно/водно почистване.

Кои характеристики дават високия клас на този професионален апарат?

Корпусът от специална некорозивна стомана:

- за разлика от множеството други уреди, самия Tornador Steam подлежи на бърза и лесна дезинфекция; това прави безопасна работата дори и след почистване в по-рискова откъм заразоносители среда. А също така прави апарата подходящ за работа в места с високи изисквания за чистота.

Почистващия ефект:

- енергизираната пара при обработваната повърхнина може да бъде усилвана до над 140°С, работния подгрев в самия апарат е до 170°, за висока ефективност от клас „професионален“.

Почистващата сила и фина настройка:

- мощно налягане от 7 бара, подаване на вода/пара в режим “high pressure function”. Плюс важната възможност за прецизна регулация на тази сила - благодарение на плавното без-степенно потенциометрично управление.

Удобна работа без прекъсване:

- допълнителния голям междинен резервоар дава възможност за безопасно доливане в процеса на по-продължително почистване, без необходимост от спиране на подгре-ва и налягането в основния работен контейнер.

Прецизна обработка на различни повърхности:

- набора от работни накрайници дава възможност за почистване при разнородни материи и труден достъп. Включен е и специалния патентован Tornador Pulse Cleaner.

Така описаните накратко технически специфики илюстрират класа и възможностите на T0rnador Steam. В добавка - качеството и надеждността от германската техно & инже-нерингова фирма Bendel Werkzeuge правят този продукт дълговечно и практично решение на разнородни задачи за универсални цели.

Цена – 1780 лв с ДДС

-

* предлагат се на специални изгодни цени и възможности за комплектовки с разно-образни допълващи почистващи препарати, според спецификата на дейностите.

Препаратите НЕ са задължителен елемент в основния работен процес на Tornador Steam.

За информация и поръчки: ваш личен консултант е на тел/вайбър 089 55 64 600


Посещения: 170