Двуетажна къща с гараж в Сандански

Цена
€155000
Вид къща
Вид строителство
Площ
345 м2
Особенности
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

АДРЕС Недвижими Имоти продава двуетажна къща с гараж и дворно място на тиха и спокойна улица в широкия център на гр. Сандански.


СГРАДА.

Къщата е построена през 1984 г., има стоманобетонна конструкция и тухлени стени. Разгъната застроена площ – 345 кв. м, разпределена на приземен етаж, два жилищни етажа и таван. На приземния етаж са разположени две складови помещения, битова стая и гараж. Първи жилищен етаж е разпределен на кухня, хол, две спални, санитарен възел и антре. Втори жилищен етаж разполага с дневна с кухня /преходно свързани/, две самостоятелни спални, стая и санитарен възел. Таванският етаж на къщата е с нормална височина в по-голямата си част, което позволява пълноценно използване на подпокривното пространство като склад или за обособяване на жилищни помещения.

Парцелът е с площ 795 кв. м. Разделен е от съседния имот от югозапад с тухлена ограда, а от североизток с каменен зид.


МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.

Къщата се намира в тих и спокоен квартал, с бърз достъп до центъра на града. На броени метри е разположен красивият градски парк. В радиус от 250 метра се намират градският стадион, църквата „Св. Георги”, училище и детска градина. На 15 минути пеша са разположени Културният дом и градската библиотека, хотели със СПА, басейни с минерална вода, големи супермаркети, множество магазини, аптеки, банки и кооперативният пазар.


ПРЕДИМСТВА.

- масивна, здрава къща;

- удобен за целогодишно обитаване дом;

- обширно дворно място;

- близост до градския парк и главната търговска улица.


Купувачът заплаща агентско възнаграждение в размер на 3% /без ДДС/.


Цена: 155000 евро.Посещения: 140