Два корена изсушени от жен шен 6-7годишен, с общо тегло 20-25 гр.

Два корена изсушени от жен шен 6-7годишен, с общо тегло 20-25 гр.

Цена
45.99 лв
Обява от
Частно Лице
Доставка
купувача

Част от полезните и незаменими качества на корен от жен шен:

- Абсорбира и изхвърля токсините (продуктите от обмяна на веществата на микроорганизмите);

- Намалява резорбцията на мазнините приети с храната, като понижава нивата на лошия холестерол в тялото, без да намалява нивото на полезния холестерол;

- Подобрява функцията на стомаха, тънкото и дебелото черво;

- И много други.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Коренът от жен шен е природен продукт, насочен за употреба от хора: с различни здравословни проблеми и с профилактична цел:

- Употребяващи цигари и алкохол;

- С висок холестерол;

- С проблеми в стомашно- чревния тракт и дебело черво;

- С чести киселини в стомаха, колити, гастрити, язви и др.;

- Подложени на ежедневен стрес и психическо напрежение;

- При продължителен прием на медикаменти.

- И много други.

Коренът от жен шен е природен продукт е универсална система за предпазване от последствията на замърсяване и пречистване на организма без никакви странични ефекти, изцяло по естествен път.

ПРИМЕРНИ НАЧИНИ НА ПРИГОТВЯНЕ:

Извлек от женшен в мед

Приготвя се като в 1 килограм мед се сипват 20 гр. смлени корени от жен шен. Буркана се слага да отлежи за 8-10 седмици на тъмно и прохладно. След това се отделят едрите остатъци от корените. Приема се всеки ден по една чайна лъжица.

Извлек от жен шен в алкохол

Корен от растението се смила на прах, полива се с водка в пропорции 20-30 гр. сухо вещество на 1 л. алкохол. Сместа отлежава 5-6 седмици, разбърква се през известно време, след което се пречиства с марля или цедка. Приема се по 20 капки по 1-2 пъти в деня, около 30 минути преди хранене. След прием от 6-7 седмици, се прави прекъсване от 4 седмици след може да се повтори.

Чай от жен шен

Силно въздействие оказва чаят от жен шен. Приготвя се от прах на сушен корен, който се сипва в кипната вода и се пари 10-12 минути. Пречиства се с марля или цедка, чаят се пие много дозирано – по 1 супена лъжица до три пъти на ден, в продължение на 30 дни. Повтаря се след едномесечен период на почивка. Напитката има общо укрепващо, стимулиращо и тонизиращо свойство. Активните й вещества подпомагат нервната система и подобряват апетита, повишават работоспособността и други.

Извлек от жен шен в водка

Приготвя се като 20-30 гр. корен от жен шен се нарязва на неголеми късове и се полива с 800 мл. водка. Отлежава 2-3 седмици, след което се пречиства с марля или цедка. Приема се на гладно по 10 капки. След прием от 2 седмици, се прави прекъсване от 2 седмици след може да се повтори най-много 2 пъти.


Посещения: 12