Гривна от метал "Мартеле" Гаранция - Да - град Пазарджик | Гривни

Гривна от метал "Мартеле"

Цена
39 лв
Гаранция
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Гривната включва блестящи сини мъниста, наподобяващи кристали и нестандартен метал Мартеле. Тази комбинация изтласква бижуто на първите места в класацията "Най-харесвани бижута за 2017 година". Бъдете специална и забележима на вашето празненство с изключителният накит - вдъхновен от нестандартната и креативна визия на нащия дизайнер.

Процесът за направата на прочутата техника "Мартеле" е много дълъг и трудоемък. За изработката на бижуто се преминава през няколко сложни етапа, за да се приеме причудливата и изящна форма. Украшението има прекрасната способност да вдъхва живец и ритъм, да Ви прави ярки, специални и забележими сред тълпата.

Гарантираме за високо качество, прецизност, естествени материли и отношение към детайла. Освен, че бижуто със своя искрящ и звезден характер ще привлича погледи на вашето парти, то може да се носи и през ежедневието. Не пропускайте да изгреете с пъстрия и феноменален накит със сини кристали и метал Мартеле. Той е перфектният подарък за вас и за вашата любима. При покупка получавате като подарък торбичка с логото на фирмата.

Посещения: 91