Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Голям тристаен с АКТ 16 с партерен гараж и изба в цената

€124000
30.04.23
град Пловдив, град Южен
Голям тристаен с АКТ 16 с партерен гараж и изба в цената
Голям тристаен с АКТ 16 с партерен гараж и изба в цената Голям тристаен с АКТ 16 с партерен гараж и изба в цената Голям тристаен с АКТ 16 с партерен гараж и изба в цената Голям тристаен с АКТ 16 с партерен гараж и изба в цената Голям тристаен с АКТ 16 с партерен гараж и изба в цената Голям тристаен с АКТ 16 с партерен гараж и изба в цената Голям тристаен с АКТ 16 с партерен гараж и изба в цената Голям тристаен с АКТ 16 с партерен гараж и изба в цената Голям тристаен с АКТ 16 с партерен гараж и изба в цената Голям тристаен с АКТ 16 с партерен гараж и изба в цената Голям тристаен с АКТ 16 с партерен гараж и изба в цената Голям тристаен с АКТ 16 с партерен гараж и изба в цената
Вид апартамент
3-стаен
Квадратура
118 м2
Етаж
2
Вид строителство
Тухла
Особенности
Асансьор, С гараж, С паркинг
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

Апартамент с АКТ 16!!! Без комисионна!!! С гараж и изба, включени в цената!!! Голям апартамент с 3 изложения в малка сграда с общо 6 апартамента и асансьор от партер. Намира се в голям, собствен двор, с декоративно озеленяване, паркоместа, зони за почивка и детска площадка. Жилището се състои от голяма дневна зона - кухня, трапезария и хол с тераса, като кухнята може да бъде изцяло отделена от хола при желание, 2 самостоятелни спални с тераси, 2 големи бани с тоалетна и просторно антре. Към апартамента принадлежи партерен гараж с чиста площ 21 кв.м. и голяма партерна изба. Продава се по БДС стандарт на машинна шпакловка, циментова замазка, ВиК на тапи, ел. онсталация с ключове и контакти, окабеляване за телевизия и интернет, домофонна система, ПВС дограми висок клас, Входна блиндирана врата, висок клас, българско производство. В близост - голям търговски център, учебни заведения, спирка.

Апартаментът е с АКТ 16. Покупката може да бъде финансирана с банков кредит. Без такси за управление на имота!!! Без комисионна за купувача!!!

Цената е за целия имот!!!

Апартамент: 118 кв.м.

Партерен гараж: 24.63

Партерна изба: 5.5 кв.м.

Идеална част от собствен двор.

Може да бъде закупено и допълнително паркомясто.

© 2007-2024 Безплатно.net