Гердан “Кехлибарени сълзи” - град Пазарджик | Колиета / Синджири / Медальони

Гердан “Кехлибарени сълзи”

Цена
55 лв
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
продавача

Бъдете красиви, очарователни и женствени с новото ни попълнение “Кехлибарени сълзи”. То заема челна позиция в новата ни класация “Най-харесвани бижута за 2018 година”.

Бижуто е вдъхновено от креативното и разчупено виждане на нашия дизайнер, от неговите нестандартни идеи. Герданът включва прелестни натурални камъни в оловен цвят и висящи орнаменти от кехлибар наподобяващи деликатни сълзи. Елегантната комбинация завършва цялостната композиция на бижуто и има способността да Ви направи неотразими, възхитителни и специални. Кехлибарът се е смятал за свещен, тъй като олицетворява самия живот. Дарява ни с щастие, радост и безгрижие. Гарантираме за ръчна изработка, високо качество, естествени материали и прецизна работа по детайлите. Аксесоарът е най-подходящия завършек към вашата нова визия. Убедени сме, че той перфектно се съчетава с всяко ваше облекло.

Освен, че може да изгреете и да бъдете стилни на вашето звездно парти, герданът може да бъде носен през ежедневието, на приятелски събирания и сбирки. При покупка получавате официална торбичка от луксозен плат с логото на Dor-Dis.

Посещения: 91