В услуга на бизнеса предлагаме изследвания с полиграф в София, Пловдив и страната

Цена
250 лв
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

Център за психофизиологични изследвания “Детектор на Лъжата” е компания, извършваща изследвания с полиграф в град София, както и мобилно в други градове в страната.
„Детектор на лъжата“ – Център за психофизиологични изследвания е създаден в София. Експертите в екипа на „Детектор на лъжата“ са с професионални квалификации от Assess /България/; Backster School of Lie Detection /San Diego, California, USA/; Matte Institute of Polygraph Science /New York, USA/. Изследванията с полиграф се извършват със сертифицирана професионална полиграфска техника, произведена в САЩ от Lafayette. С тази полиграфска техника боравят и службите за сигурност в целия свят.
Детектор на лъжата се използва за разкриване на кражби, измами, изневери, корупция, както и за удостоверяване на служебна лоялност, също така и при подбор на кадри и проверка на зависимости, насилие, рекет и тежки престъпления.
Ако някой от гореизброените казуси съвпадат с Вашия - ние сме готови да съдействаме. Резултатите от полиграфско изследване при нас са категорични. Заповядайте при нас или направете запитване по телефона.

https://youtu.be/rdLbCVkoucY

Централен офис
Адрес: гр. София,
бул. „Александър Стамболийски“ № 22
ОФИС ПЛОВДИВ
гр. Пловдив, ул. „Иван Рилски“ № 52


Национален телелефон:

0700 111 60

Мобилен телефон:

0878 601 500

Посещения: 64