Тази обява не е активна! Намери подобни обяви в Хранителни Добавки, град Сливен.

Всичко за лечебното масло от черен кимион

Цена
95 лв
Тип добавка
Обява от
Фирма
Доставка
купувача

Етеричното масло се получава от семената на черния кимион посредством студено пресоване. Полученото масло има тонизиращо, подобряващо мозъчната дейност действие. Маслото от черен кимион успокоява нервната система, подобрява процеса на преработване на храната и повишава апетита. То влияе на процеса на ферментация в стомаха, затова прави дишането по-леко. Това масло увеличава уринирането и премахва токсините от тялото. В допълнение, маслото от кимион се използва при настинки, има и отхрачващо свойство. Маслото от кимион се използва както външно, така и вътрешно. Вътрешно, то се използва при различни заболявания, включително болки по време на месечния цикъл, а външно с него се взимат вани и се правят масажи при бронхит и проблеми с пикочните пътища.

Масло от черен кимион

За маслото от черен кимион в “Здравето Oтблизо” по БНТ1

Маслото от семена на черен кимион е 100% натурален продукт с автентично качество и вековни традиции за използването му. Той е особено ценен от ценителите на народната медицина, благодарение на уникалните му лечебни свойства, обусловени от хармонично балансиран състав. Маслото се характеризира с богат пикантен аромат и леко горчив вкус, но се смята, че колкото е по-горчиво, толкова по-голям ще бъде ефектът от прилагането му.

Извличането на маслото чрез студено пресоване на семената, позволява пълно запазване на всички лечебни свойства на този уникален природен продукт. Маслото от черен кимион не принадлежи към лекарствените продукти, въпреки че помага на човешкото тяло да устои на различни видове заболявания.

Масло от черен кимион не се препоръчва да се използва от бременни жени и деца до 3 г.

7 най-съществени ползи от маслото от черен кимион

Маслото от черен кимион допринася за здравето ни по много начини, но седемте най-важни от тях (за които има достатъчно информация и доказателства в научната литература) са способността му да помага за предотвратяване на рак, проблеми с черния дроб, диабет, затлъстяване, косопад, кожни заболявания и инфекции като МРС.

Прочетете повече:

https://zdravini.bg/лечебно-масло-от-черен-кимион/


Посещения: 139