Воблер със специфична лопатка и две тройки куки

Цена
12 лв
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Моделът е със силно специфична човка, разработена да го потапя бързо до работната му дълбочина, където се държи стабилно и разгръща своите възможности. Разработен е специално за кастинг и е с вградена система за максимално далечно и точно замятане. Овалната форма на тялото му придава стегната акция с ясно осезаеми опашни отскачания, а дори и при висока скорост на водене, не нарушава линията на своя път. Ако използвате техниката"спри-тръгни", на паузите бавно изплува, а именно това е момента, когато влудява хищници като щукa и едра бяла риба, а при морски риболов могат да се очакват попадения на паламуд и лаврак. 3D очите и цветното му тяло го правят перфектен инструмент за любителите на силните усещания. Отличен визуален ефект за примамка на хищна риба.

Характеристики:

Материал: пластмаса

Дължина: 8.5 см

Тегло: 7, 5 гр.

Дълбочина на гмуркане: 0, 5 м-1, 5м

Цена: 12.00лв

Поръчки се приемат на номер: 0878461217, Viber/ WhatsApp или чрез изпращане на лично съобщение. За подготвим и изпратим артикула към Вас са нужни: Имена на получател/Телефон за връзка с него/Точен адрес или адрес на офиса на куриерската фирма, в която желаете да получите пратката с опция преглед, преди плащане!

Сигурно и безопасно пазаруване! За всеки закупен от нас продукт, получавате касова бележка и *гаранция!

* При проблем в рамките на 14дни, се заменя БЕЗПЛАТНО или се връща заплатената сума, ако няма бройки в наличност (без транспортните разходи, ако има такива) Безплатна доставка при поръчка над 200лв!

Посещения: 17