Витамин с с удължено освобождаване

25 лева
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

Витамин с не се синтезира в организма. Препоръчителните дневни дози са в рамките на 200 – 500 mg за възрастни в добро здравословно състояние.

Дневните нужди нарастват многократно, ако тялото е подложено на травми, инфекции, тежки физически и психически натоварвания, цигарен дим или горещ климат. Таблетките на sanct bernhard освобождават витамин c бавно и по такъв начин снабдяват за по - дълъг период организма с оптимално количество витамин с за подпомагане защитните му сили. С ежедневното поемане на една таблетка витамин с - с удължено освобождаване, организмът надеждно се снабдява с жизнено важния витамин.

Витамин с с удължено освобождаване за максимален ефектзащитете организма си! Състав: всяка таблетка съдържа 300 mg витамин c.

Sanct bernhard препоръчва за подпомагане при: настинки и грип, тежки физически и психически натоварвания, бедно на витамини хранене, алергии, при вирусни и бактериални инфекции.

Действие: витамин с е един от най - мощните и най - важни антиоксиданти. Подпомага организма при засилване на имунната система, превенция и лечение на настинки и грип, зарастване на рани и фрактури, подсилване на кръвоносните съдове.

Допълнително действие: необходим е за здрави зъби, венци, кости. Подпомага абсорбцията на желязото. Необходим е за синтезана колаген. Предотвратява превръщането на нитратите (от смог, цигарен дим, зеленчуци, бекон и др. ) в канцерогени (вещества, причиняващи ракови заболявания). Подпомага за намаляване на холестерола и за предотвратяване на атеросклерозата.

Начин на употреба: 1 таблетка на ден с чаша вода 30 мин. Преди хранене (най - добре преди закуска).

Опаковка 120 капсули
Достатъчни за 120 дни

Произход : Германия
Производител : Sanct bernhard
Вносител: Грийн Мастър Груп ЕООД, България
Марка: Sanct Bernhard - Германия

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за цялата страна при поръчка на продукти над 150 лв.

Посещения: 34