Бронхо (при възпаления на дихателния тракт

13.95 лева
Бронхо (при възпаления на дихателния тракт - град София | Хранителни Добавки
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

100% БИО БИЛКОВ ПРОДУКТ - ПРОИЗВЕДЕН В БЪЛГАРИЯ ОТ ИЗЦЯЛО БЪЛГАРСКИ БИЛКИ

500 мг , 120 таблетки

Как работи?:

Бронхо е билков продукт за лечение на заболявания на дихателните пътища и за имунната защита на организма. Бронхо е подходящ за лечение на всякакви заболявания на дихателните пътища, синусите и гърлото като бронхит, синузит, фарингит и бронхиална астма. Той помага срещу грип, вирусни и бактериални инфекции.

Как и защо е създадеб Бронхо?

Бронхо е създаден, за да помогне при борбата на организма срещу болести на дихателните пътища. Всички системи на тялото са взаимосвързани. По този начин, истинската причина за някои заболявания често е различна от симптомите, които човек може да има. Само с помощта на Иридология или изследването на очните ириси може да се установи защо човек е по-податливи на заболявания, отколкото други и какви са причините за това. В такива случаи, настъпват промени в цвета на ириса и структурата и тези промени са признаци на връзката между дихателния тракт и бъбречната функция, между дихателния тракт и дебелото черво, както и взаимовръзката между нормалните чревна флора и имунитета. Ето защо Бронхо не е просто сбор от билки за лечение на заболявания на дихателните пътища, а е точно структурирана комбинация, която облекчава дишането и гърлото неудобства, помага на нормалното бъбречно функциониране и премахва дихателната и възпаления на пикочните пътища. От друга страна, ефектът от традиционно приготвеният билков чай в повечето случаи е незадоволително, тъй като кипенето намалява активните вещества в билките.

Dosage:

- 3 до 6 таблетки дневно след хранене, поддържащата доза е 3 таблетки дневно. Той е особено подходящ за зимния период (от ноември до март в доза от 4 таблетки на ден. В случай на остро възпаление на бронхите се препоръчва в по-големи дози (от 6 до 9 таблетки дневно) за период от 7 до 10 дни. също така се препоръчва в случаите на сенна хрема да приемате Бронхо в периода от 15 април до 15 юни - 2 таблетки 3 пъти на ден, заедно с Лайка 2 х 2 таблетки.

Съставки:

Подбел 40 мг

Мащерка 40мг

Липа 35мг

Върбинка 35мг

Коприва 35мг

Риган 35мг

Чесън 35мг

Градински чай 20мг

Карамфил 20мг

Лопен 20мг

Женско биле 10мг

Инулин 175мг

Билките, които се използват в Бронхо са с доказан произход и най-високо качество в България. Те растат в незамърсени области на България: в Родопите, на Балканите, Рила и Пирин. Те са лесни за използване от всеки пациент. Продуктът не съдържа консерванти, оцветители или стабилизатори.
Странични ефекти ?:
Бронхо няма странични ефекти.Продуктът е на пазара от 3 години и поносимостта към него е доказано положителна. Не може да се получи предозиране сБронхотой е безвреден, тъй като е автентичен натурален продукт, полезен за вашето здраве. Не са наблюдавани зависимост или токсични и алергични реакции.

Посещения: 29