vip

Болногледачи в Германия

Заплата
Договаряне
Държава
Вид заетост
Образoвание
Договор за работа

Обмисляли ли сте работа в Германия? Имаме предложение за Вас!

Promedica24 e фирма с над 16 години опит в сферата на грижите за възрастни хора в Германия. През тези години са наети над 40 хиляди болногледачи. Избирайки пряк работодател, Вие започвате сигурна работа, с допълнителна здравна застраховка и без каквито и да е такси и комисионни.

Осигуряваме предварителни езикови курсове по немски за наша сметка за всички, които желаят да работят с нас, но не знаят езика.

Изучаваният учебен материал е специално разработен за подготовката на болногледачи. Средната продължителност на курсовете е два месеца като се провеждат късно следобед или през почивните дни.

Много хора се притесняват да работят в чужбина заради пътуването и си задават въпроси като как ще го организират, дали няма да се изгубят, колко ли ще струва. В Promedica24 транспортът до Германия е напълно организиран. Всички разходи за път, настаняване и храна са покрити. На място единствените разходи, които могат да възникнат, са за лични покупки.

Не бива да се забравя един важен момент при работа в чужбина, а именно - да се чувствате сигурни и спокойни. За разрешаване на всякакви проблеми по време на престоя Ви в Германия, се грижи Вашият личен координатор. За допълнително Ваше спокойствие, имате връзка 24/7 с нас посредством алармен телефон.

Ако офертата представлява интерес за Вас, пишете ни или се обадете на 0878877236


Посещения: 41