Блиндирана входна врата Т108 - град Русе | Дограми / Врати

Блиндирана входна врата Т108

Цена
539 лв
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Структурата на крилото на блиндираната входна врата представлява два 10мм МДФ ламинирани панела. За шумо и топло изолация e добавенa минерална вата. Крилото има вграден лист метал с дебелина 1.2 мм. Дебелината на крилото е 70мм. Лицевият и задният панел са с красива фрезована шарка, която придава стилна завършеност на модела. От страната на пантите, крилото е подсилено с шест пасивни шипа, които при затворено положение на вратата влизат в касата.


Касата е регулируема, с первази за от двете страни. Вратата може да се предложи в няколко варианта, като стандартно се покрива зид до 34 см, като опционално може да се покрие и зид до 50 см.


Входната врата е снабдена с две независими заключващи системи DAF моноблок, с по три активни шипа. За улеснение при заключване, на резето от вътрешната страна на вратата има фабрично поставен “върток”, вместо ключ.
СТРОИТЕЛНИ ОТВОРИ И ГАБАРИТИ


Габаритните размери на вратата с касата , могат да бъдат:


860 мм/1970 мм;

900 мм/2000 мм.


Препоръчителните строителни отвори, при липса на денивелация са:


920 мм/2000 мм;

950 мм/2020 мм;


При тези модели врати са възможни индивидуални поръчки по размери и дизайн на клиента!


Възможните посоки на отваряне са: навътре/лява и навътре/дясна, с възможност за обратен монтаж (навън/лява, навън/дясна).


Комплектът на показания на снимката модел, включва:


крило;

регулируема каса;

обков, който включва: иноксова сатенирана подвижна дръжка за вътрешната страна на вратата и по избор подвижна или пасивна дръжка за външната страна;

шпионка с метално чукче;

панти;

два секретни патрона;

трета допълнителна ключалка;

бронировка на патрона с вдлъбнати капачки против разбиване.

Посещения: 23