Блиндирана входна врата модел T-305, Класик - град Пловдив | Дограми / Врати

Блиндирана входна врата модел T-305, Класик

Цена
489 лв
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
продавача

Блиндираните врати от серия Класик комбинират в себе си модерна визия и сигурна защита.


Структурата на крилото представлява два 10мм MDF панела, с пълнеж за шумо и топло изолация от полистирен. Панелът е с ламинатно покритие. Дебелината на крилото е 70 мм. Лицевият и задният панел са с красива фрезована шарка, която придава стилна завършеност на моделите. От страната на пантите крилото е подсилено с три пасивни шипа, които при затворено положение на вратата влизат в касата.


Касата е регулируема с первази за от двете страни. Покрива зид с дебелина от 150мм до 340мм. Касата е с фабрично поставено гумено уплътнение по протежението на касата, също и с “Г-образна” лайсна на прага, което спомага за по-добра изолация.


Заключване: Вратата е снабдена със заключваща система DAF моноблок с активни шипове. От страната на пантите крилото е подсилено с три пасивни шипа, които при затворено положение на вратата влизат в касата. Модел е с една заключваща система, с три активни шипа, също и функционална вътрешна горна ключалка с “върток”.


Вратата е с фабрично поставено гумено уплътнение по протежението на касата, също и с „Г-образна“ лайсна на прага, с гумено уплътнение, което спомага за по-добра изолация и по-лесно изграждане на праг.
Вратата е снабдена с две независими заключващи системи, всяка с по три активни шипа.


Турските входни врати серия „Класик“ са снабдени с три пасивни шипа, които влизат в касата при затворено състояние на вратата.
1. Шумо и топло изолация от полистирен;


2. Вътрешна метална рамка;


3. Секретен патрон с капачка против разбиване и бронировка;


4. Заключваща система;


5. Метална шина;


6. Външна метална рамка;


7. Шпионка;


8. Пасивен шип;


9. MDF фрезовани панели с ламинатно покритие.

Посещения: 16