Детски Играчки Англия Великобритания, Работници за фабрики / корабостроене, Пълно работно време - град София | В Чужбина

Детски Играчки Англия

Заплата
Договаряне
днес в 11:27 ч.
град София

Ливърпул Бърнли. Работа в склад Боохоо, B M, Home Bargains, Tesco и други. Работа във ферма около Ливърпул за хора, които не знаят английски. Длъжност складов работник за събиране на поръчки, опаковчик.

. Заплата от 8.23 -12.50 паунда час.

Работна седмица 40 часа overtime.

8-12 часови смени Среден доход за 5-6 работни дни 40-60 часа на седмица 300-450 паунда

Различни позиции, за някои от които не се изисква владеене на английски език

Осигурена квартира в Ливърпул и Бърнли. Самостоятелна стая в къща за 3-4 човека Голяма стая за един човек 75 паунда седмица. Депозит 120 паунда. Транспорт градски автобус седмичен билет за 15 паунда , или фирмен микробус за 5 паунда на ден. Ако решите да дойдете ще са ни необходими личните ви данни и дата на пристигане . Ще ви помогнем с изкарването наnationalinsurancenumber, банкова сметка и други документи.

Логистични Складове за Играчки - Питърбъро Обявени работни места за Складове- Набират се мъже и жени до 55 години. Естество на работа- Picking детски играчки. Работа на поточна линия и опаковане на артикулите. Изискване бързина и сръчност от работника. Отгоорност на работното място. Езикови познания не се изискват! Заплащане - 8, 50 на час Овъртайм 11.50 на час Заплащане на седмица по банков път. Съдействие за банк акаунт!

Иншуранс Номер! Смени по 11 часа Настаняване Квартири в двойни стаи - Наем 65 паунда на седмица. При настаняване - заплащате 2 седмични наема 130 паунд депозит за квартирата 130 паунда. Депозита се връща след двуседмино предизвестие за напускане на квартира. За записване и тръгване! Изпратете вашата кратка Автобиография на имейл jobseuk2 abv.bg Разходи по заминаване и настаняване са за сметка на работника! Ще се свържем с всеки кандидат!Записваме кандидати за работа за пикери в Barham, Canterbury !

Посещения: 4419