Биоанализатор 39 теста с физиотерапия Друг - град Пловдив | Медицинско Оборудване

Биоанализатор 39 теста с физиотерапия

Цена
590 лв
Вид
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Този модел меридианен магнитно-резонансен био скенер е еднакво удобен, както за профилактична бърза диагностика в консултативни медицински пунктове, центрове за здраве и красота, билкови аптеки, магазини за хранителнидобавки и др., така и за лична и семейна превантивна диагностика у дома.

Чрез сензорен проводник в рамките на минута от дланта Ви ще бъдат получени повече от 245 показателя за Вашето здраве и ще бъдат отчетени най-ранни признаци на клетъчна промяна в органите и тъканите.


Дори да има единични клетки с патологични промени, този магнитно резонансен био анализатор може да улови промените на тези клетки и да прогнозира болестта, като по този начин дава възможност да предотвратите различните хронични заболявания.


Магнитно резонансния метод на диагностика е комплексен, неинвазивен, практичен, лесен, бърз и ефикасен.

Резултатите от диагностиката излизат директно на български език, преводът е адаптиран към Европейската медицинска терминология и е съобразен с характеристиките на параметрите, представени от физиологична и клинична гледна точка, с добавени препоръки за клинична практика от научен лекарски екип.

Био скенерът изважда 38 подробни отчета (35 за мъж/35 за жена) с общо над 245 различни резултата от диагностиката, плюс обобщен пълен и обобщен кратък отчет на здръвословното състояние на пациента, явяващ се 39-яфайл.

За поголяма информация трябва да посетите нашите интернет магазини.В тях ще разберете по-подробно за дейноста на

биоскенера. Цена 590лв


Интернет магазини

www.market99.net

www.bgmag.net

www.miramarket.net

www.shopbg.info

www.miramarket.eu

www.gabimarket.com

Посещения: 4