Без комисионна! Наистина луксозен комплекс в кв. Хр. Смирненски

Цена
€65000
18.03.21
град Пловдив
Вид апартамент
Квадратура
100 м2
Етаж
3
Вид строителство
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

11063 Предлагаме Ви да закупите 3-стаен апартамент в сграда от ново поколение: Луксозни общи части. Луксозни довършителни работи на фасадата. Покривни тераси за общо ползване с паркова зона на всяка секция. Голяма детска площадка и фитнес. Магазини, ателиета за услуги и др. на партерно ниво. Достатъчен брой паркоместа и гаражи. Допълнителни паркоместа на общински терен в непосредствена близост. Контролиран достъп. Пълно обслужване на комплекса. Удобен градски транспорт. И не на последно място, възможност за дългосрочно изплащане на вноски.

Строителството на обекта започна през 2021 г. В строителството са заложени висококачествени материали и иновативни решения за шумо- и топлоизолация на жилищата. Предлагат се апартаменти с1 и 2 спални с изложения - юг, изток и запад и различни разпределения. Северът тук е само да се наслаждавате на прекрасната гледка към Стара планина и Гребна база от покривната си тераса. Всеки от апартаментите има уникална гледка към Родопите с усещането за простор в градска среда, особено впечатляващи от по-високите етажи. Най-високият етаж тук е 7-ми, като всяка следваща сграда е по-ниска от предишната, за да запази за всеки обитател уникалното изживяване от покривната му тераса.

Тристайните апартаменти са с квадратури от 100 до 133 кв.м. с малък процент общи части, в избор от няколко варианта. Двустайни от 72 до 90 кв.м. В добавка - промоционални цени до началото на м. май 2021 г. от 650 Е за кв.м.


Посещения: 43