Без комисионна! Голям двустаен в луксозна сграда

Цена
€47100
18.03.21
град Пловдив
Вид апартамент
Квадратура
73 м2
Етаж
3
Вид строителство
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

11064 Предлагаме Ви да закупите 2-стаен апартамент в сграда от ново поколение: Луксозни общи части. Луксозни довършителни работи на фасадата. Покривни тераси за общо ползване с паркова зона на всяка секция. Голяма детска площадка и фитнес. Магазини, ателиета за услуги и др. на партерно ниво. Достатъчен брой паркоместа и гаражи. Допълнителни паркоместа на общински терен в непосредствена близост. Контролиран достъп. Пълно обслужване на комплекса. Удобен градски транспорт. И не на последно място, възможност за дългосрочно изплащане на вноски.

Строителството на обекта започна през 2021 г. В строителството са заложени висококачествени материали и иновативни решения за шумо- и топлоизолация на жилищата. Предлагат се апартаменти с 1, но наистина голяма спалня, просторна дневна с куня, с изложения - изток или запад и различна организация на пространствата с просторна баня и голям килер или гардеробна за съхранение на вещи. Северът тук е само да се наслаждавате на прекрасната гледка към Стара планина и Гребна база от покривната си тераса. Част от апартаментите има уникална гледка към Родопите, особено впечатляваща от по-високите етажи. Най-високият етаж тук е 7-ми, като всяка следваща сграда е по-ниска от предишната, за да запази за всеки обитател уникалното изживяване от покривната му тераса.

Двустайни от 73 до цели 90 кв.м. Комплексът предлага и апартаменти с 2 спални с квадратури от 100 до 133 кв.м. с малък процент общи части, в избор от няколко варианта. В добавка - промоционални цени до началото на м. май 2021 г. от 650 Е за кв.м.

Посещения: 48