Безжична мини клавиатура + Мини PC TV миникомпютър ОТ SPY.BG

248 лева
Безжична мини клавиатура + Мини PC TV миникомпютър ОТ SPY.BG, град София | Други
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Мини PC MK802 II. TV миникомпютър с Андроид 4

MK802 II е последно поколение мини PC базирано на успешния модел MK802. Подобрен е не само външния вид на устройството, но и размерите и производителността. С 1GB памет миникомпютърът е много по-бърз и ще превърне домашния ви телевизор или монитора в напълно функциониращ компютър с Android 4, както и във видеоплейър, с който да гледате филми със субтитри без нужда от конвертиране на видеофайловете.

Основни характеристики

1. Allwinner A10/1GHz Cortex-A8 процесор.
Високоскоростният процесор е снабден с най-съвременното ядро за мобилни платформи към момента. Хардуерната производителност е близка до тази на настолен компютър. Производителността позволява без проблем да гледате HD видео, да сваляте и играете хиляди безплатни игри от Google Play Store, да сърфирате в Интернет.
2. Вграденият 3D графичен процесор поддържа 3D за много от най-популярните игри като Angry Birds, Urban Traffic Jam5, Plants Vs Zombies и гарантира страхотно изживяване докато играете
3. 1GB DDR3 паметта гарантира по-добрата работа на многозадачния режим
4. Wifi 802.11b/g/n за високоскоростно сърфиране в Интернет
5. С HTML5 и Flash10.3 ще сърфирате в любимите си сайтове и гледате видео без инсталиране на допълнителен софтуер
6. MK802 II е с USB2.0 високоскоростен интерфейс посредством, който може да свържете външен диск или клавиатура. Видеочипа позволява 1080P/2160P HD video playback, H.264 video decoding, VC-1, MPEG-4 HD. Може да гледате любимите си филми без да се налага конвертиране

Модел: MK802 II
Процесор: Allwinner A10/ 1GHz Cortex-A8
RAM: 1GB
Вградена памет: 4GB
Графика: 2D/ 3D/ OpenGL ES2.0(AMD Z430)/ OpenVG1.1(AMD Z160)@27M Tri/sec
Мрежа: Wireless 802.11b/g/n, WAPI(Ralink8188)
Външна памет: Слот за Micro TF 2-32GB
Портове: Micro USBX2; USB2.0X1; HDMIX1; MicroSDX1
Клавиатура: Поддържа виртуална клавиатура, 2.4GHZ безжични клавиатури, мишка
Аудио: AAC, AAC+, eAAC+, AMR-NB, AMR-WB, QCP, MP3, WMA, WAV, MIDI, M4A
Видео: WMV/ASF/MP4/3GP/3G2M4V/AVI/MJPEG/RV10/DivX/VC-1/MPEG-2/
  MPEG-4/H.263/H.264/1280*720P HD 30 fps, 1080P/720*480 D1 30fps
Приложения: Youtube, Twitter, AngryBird, Office, Gmail, Browse, Skype.
HDMI: 1080P&2160P
Захранване: посредством USB порт
Размери: 9.7*2.8*1.2см
Тегло: 0.2kg

Описание на Безжична мини клавиатура

Този модел безжична клавиатура е много полезно и практично техническо средство, тъй като съчетава функциите и на клавиатура, и на мишка. Удобна, лека и прилягаща в ръцете, тази клавиатура може да се използва във всеки един случай, когато ви се налага да пътувате и не можете да вземете лаптопа с вас. Или просто искате да контролирате от разстояние своя компютър, телевизор или мултимедийна система. Един нов начин да си пуснете филм, да напишете имейл, да водите разговор по скайп. И още много.

Характеристики:
1. Клавиатурата работи със стандартни ААА батерии, които може да си закупите на всяко едно място, по цял свят, което няма да възпрепятства работата ви. Няма нужда да презареждате вградена батерия, зарядното за която може и да не е съвместимо във всяка страна.
2. Невероятен и компактен дизайн, който предотвратява плъзгането и изтърването.
3. На клавиатурата има приемник и за безжична мишка, което елиминира опасността от загуба на сигнала в даден момент и даден район, в който се намирате.
4. Хуманния дизайн на всеки един механизъм от клавиатурата, позволява на всеки да работи лесно, бързо и удобно с нея.
5. С вградена специална технология, която спестява захранване и по този начин увеличава живота на батериите. Това става благодарение на факта, че след като две минути не е имало активност, батериите и клавиатурата преминават в латентно състояние. За да я активирате след това, просто натиснете който и да е бутон.
6. Няма нужда от инсталиране на драйвери, за да работи, plugNplay устройство, съвместимо с интерфейсите USB 1.1 и USB 2.0
7. Лесно се свързва с всяко едно устройство, няма нужда от допълнителни кабели. Само когато се използва дистанционно с батерии, е добре да поставите и приемника за мишката в USB интерфейса, за да използвате и двете устройства.
8. Поддържа се от следните операционни системи: Windows XP/Vista/7, също така поддържа и Android 2.2/2.3/2.4/4.0/5.0, което го прави идеалното средство за комуникация и с всеки таблет или смартфон с някоя от версиите.
9. Може да използвате с всеки настолен компютър, лаптоп, таблет, проектори, смартфон, смарт ТВ за дневна, HDTC, таблет с Андроид и др.

Посещения: 22