АТВ/ATVта НАЛИЧНИ на склад в КУБРАТОВО богат избор от НАД 20 МОДЕЛА всички кубатури

Цена
500 лв
24.02.20
град София
Авто Марка
ATV
Авто Модел
Година
2020
Гориво
Скоростна Кутия
Категория
Кубатура
150 cc
Цвят
Металик
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново

Уважаеми бъдещи собственици на бензинови АТВта, ВНИМАВАЙТЕ кой какво АТВ ви изпраща по куриери и НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ от неграмотно написаните обяви на латиница и кирилица, продавайки ви 110сс автоматик малката гума 7 цолови за 150сс, 110сс автоматик голямата 8 цолова гума за 200сс или за 250кубика и 125сс с Полуавтоматични скорости за 250сс или 300 кубика. СРАВНЕТЕ снимките на ДВИГАТЕЛЯ и ЗАПОМНЕТЕ, че ДВИГАТЕЛ с ХОРИЗОНТАЛЕН и ОРЕБРЕН цилиндър може да бъде ЕДИНСТВЕНО само 110-125сс, независимо кои какво ви казва по телефоните, докато НЕ ПОКАЗВА снимка на двигателя и ПЕЧАТ с КУБАТУРАТА на самия цилиндър- 125см3, не се доверявайте на никой!

Преди да закупите вашето ново АТВ , ПОПИТАЙТЕ и при другите търговци , или по сервизите за мотори и не вярвайте на празни приказки по телефони, вайбъри и НЕЗАКОНИ ОБЯВИ в интернет, които днес всеки може да напише и да лъжи и мами хората.

НЕ ВЯРВАЙТЕ на лъжливи приказки по разни телефони и вайбъри на разни АЛО ИЗМАМНИЦИ, които ви промиват мозъците с цел незаконни продажби без фактура, без касов бон и с фалшива гаранционна карта, която е с печат на несъществуваща фирма 🤣.

Който желае да си пазарува същите АТВ та без лъжи и измами, да заповяда при нас на СКЛАД в КУБРАТОВО, където ще имате възможност да разгледате и пробвате АСОРТИМЕНТ от НАД 20 МОДЕЛА от всички кубатури за малки и големи: 50сс, 110сс, 125сс, 150сс, 200сс, 250сс, 300и 350сс НАЛИЧНИ винаги на склад в Кубратово, дългогодишен ЗАКОНЕН търговец , които подържи и разервни ЧАСТИ и ГУМИ за тях и притежава и ЗАКОНЕН електронен магазин, свързан с НАП през 5 минути, където нашите клиенти имат възможност да разгледат всички наши модели въведени по отделно с цена и законни технически данни към всеки модел на адрес: WWW.CHASTI-SKUTER- ATV.COM

СКЛАДЪТ се намира БЛИЗО до ДЖАМБО и Гуми Диана на влизане в София от БОТЕВГРАДСКОТО ШОСЕ. ПРОМОЦИИ и ПОДАРЪЦИ при всяко закупено АТВ !
Посещения: 562