Тази обява не е активна! Намери подобни обяви в Хранителни Добавки, град София.
АПИХЕРБА +Q10 260 грама - град София | Хранителни Добавки

АПИХЕРБА +Q10 260 грама

Цена
10.50 лв
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

АПИХЕРБА "+Q10"EФЕКТИ:

Увеличава съпротивителните сили при вирусни инфекции и простудни заболявяния
Укрепва имунната система
Допринася за противодействието на организма срещу свободните радикали и токсичните вещества, водещи до туморообразуване
Съдържа висококачествен естествен растителен коензим Q10.

Продукта е комбинация от билкови екстракти, коензим Q10 и многоцветен пчелен мед, обогатен с пчелен прашец и прополис.

Ехинацеята е най-мощният природен имуностимулатор и ефективно средство срещу вирусни и бактериални заболявания. Съдържащите се в нея ехинакозид и ехинацеин се противопоставят на ензима хиалорунидаза, с чиято помощ бактериите проникват в организма.

Кръвният здравец е много ценна българска билка с доказан антиоксидантен ефект.Съдържа катехини, танини, вит.С, провитамин А - активни вещества, които действат укрепващо върху капилярите. От древността се използва за бързо възстановяване след заболяване и при анемии.

Коензим Q10 взема участие в преобразуването на храната в енергия и същевременно има силно антиоксидантно действие. Коензим Q10 (isoprenyl benzoquinone/ubiquinone) e витаминоподобна субстанция, естествена за човешкото тяло. Коензим Q10 регулира енергийното осигуряване на клетките и следователно на организма като цяло. Всички наши клетки го съдържат, затова той е есенциален за биохимичните и биологични процеси и поддържането на нашето здраве. Липсата му води до нарушение на енергетичния баланс и различни функционални отклонения. Ако в телата нямаме достатъчно количество Q10, това може да доведе до недостатъчност на сърдечно-съдовата функция, хипертония и много други заболявания. Q10 е биомодулатор на имунитета в организма и регулатор на обменните процеси в нервната клетка. Доказано е, че над 35-40 годишна възраст и при всички заболявания хората страдат от дефицит на Q10, затова той трябва да бъде добавен с храната.

Съдържащият се в продукта екстракт от прополис е добре изучен като най-силният природен антибиотик с доказано антибактериално, антимикотично и противовирусно действие.

Пчелния прашец е уникален пчелен продукт, съдържащ всички необходими за организма хранителни вещества: белтъци, въглехидрати, липиди, витамини, микроелементи, ензими, хормони. Това обуславя биостимулиращото му действие за профилактика и лечение при всички видове физически и умствени натоварвания, при невроза, през възстановителния период след заболявания.

Пчелният мед е уникално не само хранително, но и лечебно средство. Той притежава бактерицидно действие, стимулира обмяната на веществата, ускорява регенерацията на тъканите, има силно противовъзпалително, тонизиращо и имунопротекторно действие. Влияе благоприятно на микрофлората в червата. Благодарение на съдържащото се в него особено вещество „инхибин”, както и на фитонцидите и ароматните вещества в него, пчелният мед е съвършено стерилен продукт. Тайната на неговото консервиране от пчелите още не е напълно обяснена.

Състав: Екстракти от ехинацея, кръвен здравец, пчелен мед, прополис, пчелен прашец, пектин и коензим Q 10.

ПОРЪЧАЙ В HTTP://BIOSHOPZDRAVE.COM и си осигури БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА СОФИЯ!!!
БЕЗПЛАТНАТА ДОСТАВКА ЗА СОФИЯ включва АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ РАЙОНИ НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА, ВСИЧКИ КМЕТСТВА КЪМ СТОЛИЧНА ОБЩИНА ПЛЮС ГРАД БОЖУРИЩЕ. ЗА останалата част от страната доставката се извършва според НАЙ-ИЗГОДНАТА ОФЕРТА до населеното място ПОСОЧЕНО ОТ КЛИЕНТА!!!

Посещения: 178