АПИХЕРБА "Прополис + Жен Шен" 100МЛ

Цена
7.90 лв
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

АПИХЕРБА "ПРОПОЛИС + ЖЕН ШЕН"

Прополисът е най-ефикасният природен продукт с широк диапазон на действие. Китайският жен-шен повишава устойчивостта на организма (психическа и физическа). Съдейства за нормалната дейност на сърдечно –съдовата и дихателна система.

Антибактериалното действие на прополиса е добре изучено и потвърдено по отношение на много патогенни бактерии. Много важно негово качество е, че бактериите не се адаптират към него, освен това не е токсичен, не уврежда чревната флора и не притежава дисбактериоза. Добре изучено и доказано е и антимикотичното (противогъбично) и антивирусно действие на прополиса.

Главният лечебен ефект на прополиса засяга капилярната система, кръвообръщението, жлезите с вътрешна секреция. Намира широко приложение при лечението на различни форми дерматити, възпаление на пикочните пътища, заболявания на простатата и др.

Комбинацията с пчелен мед прави продукта подходящ за бързо стимулиране и тонизиране на организма.

Съдържа: Eтанолов екстракт от Прополис(Propolis), Жен-шен(корени) (Panax Gingseng) в билков пчелен мед.

ПОРЪЧАЙ В HTTP://BIOSHOPZDRAVE.COM и си осигури БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА СОФИЯ!!!
БЕЗПЛАТНАТА ДОСТАВКА ЗА СОФИЯ включва АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ РАЙОНИ НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА, ВСИЧКИ КМЕТСТВА КЪМ СТОЛИЧНА ОБЩИНА ПЛЮС ГРАД БОЖУРИЩЕ. ЗА останалата част от страната доставката се извършва според НАЙ-ИЗГОДНАТА ОФЕРТА до населеното място ПОСОЧЕНО ОТ КЛИЕНТА!!!

Посещения: 177