АПИХЕРБА Мащерка 100 МЛ - град София | Хранителни Добавки

АПИХЕРБА Мащерка 100 МЛ

Цена
7.90 лв
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

АПИХЕРБА "МАЩЕРКА"

За първи път, мащерката се споменава в трето хилядолетие преди Христа. Древните шумери го използват като антисептик, а древните египтяни - като един от компонентите на сложен процес на балсамиране. Латинското име мащерката Thymus vulgaris, произлиза от гръцкото «thymiama» (тамян, тамян) - отдавна се смята, че мащерка дава смелост и римски войници преди битката взимали вани с мащерка , а шотландците със същата цел пиели чай с дива мащерка. Мащерката е намерила широко приложение като лечебно растение, тя се използва и като подправка в хранителната промишленост, което се дължи на нейния силен, приятен аромат.

Мащерката съдържа до 1% етерично масло от които основен компонент е тимол (30%). Освен това, етерично масло съдържа карвакрол, N-цимен, Y-терпинен, а-терпинеол, борнеол. В мащерката са намерени и танини, тритерпенови съединения , флавоноиди, голямо количество минерални соли.

Пчелният мед е не само полезен за общо укрепване на човешкия организъм. Медът е полезен при нервно изтощение, помага при сърдечни и стомашни заболявания, заболявания на черния дроб. Медът успокоява лигавиците и затова се препоръчва за кашлица и възпалено гърло.

Комбинацията от тези две съставки дава един изключително полезен продукт за подсилване на имунната система и за подпомагане на лечението на дихателни проблеми.

ПОРЪЧАЙ В HTTP://BIOSHOPZDRAVE.COM и си осигури БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА СОФИЯ!!!
БЕЗПЛАТНАТА ДОСТАВКА ЗА СОФИЯ включва АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ РАЙОНИ НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА, ВСИЧКИ КМЕТСТВА КЪМ СТОЛИЧНА ОБЩИНА ПЛЮС ГРАД БОЖУРИЩЕ. ЗА останалата част от страната доставката се извършва според НАЙ-ИЗГОДНАТА ОФЕРТА до населеното място ПОСОЧЕНО ОТ КЛИЕНТА!!!

Посещения: 171