Апартамент Надежда - изискано и чисто под хотел Черно море

Цена
40 лв

Апартаментът е с капацитет 4 човека. Обявената цена е за 1 или 2 госта при 2 и повече нощувки. За 3 или 4 човека цената е 50 лв. на вечер! Жилището е в нова сграда, в топ центъра, под хотел Черно море, на пешеходно разстояние от централния площад и главната търговска улица /7 минути/, жп гара /10 минути/, морската градина и плажа /2 минути/, институции и учреждения /5-15 минути/.

Апартамент Надежда се състои от две отделни непреходни стаи и включва кокетна дневна с кухненска част и спалня. Обзавеждането и оборудването са нови. Спалнята е обзаведена с двойно спално легло с висок луксозен матрак 160/200. В дневната са обособени зона за релакс и зона за хранене. Кътът за спане и почивка е обзаведен с ъглов матрачен диван, който успешно изпълнява функциите на две единични легла или на двойно легло с размери 150/210. На Ваше разположение са хладилник, микровълнова печка, котлони, абсорбатор, пералня, трапезна маса, посуда и прибори за хранене, ютия и дъска за гладене. Двата климатика, инсталирани във всяка от стаите, ще осигурят Вашия комфорт както през горещите летни дни, така и през зимата. За Вашата информираност и връзка с Вашия свят сме осигурили два ЛЕД телевизора с интерактивна цифрова телевизия 50 Mbps интернет с Wi-fi. Общински паркинг в близост на цена 12 лв. за 24 часа!

Жилището предлага отлични условия за бизнес посещения, за студенти /задочници и магистри/, за туризъм и отдих в красивата морска столица на България. Уютната обстановка и интересните решения ще Ви изненадат приятно!

Настаняване след 14 часа. Освобождаване на стаите до 11 часа.
Посещения: 151