Апартамент Надежда - изискано и чисто под хотел Черно море

50 лева
7 март
град Варна

Апартаментът е с капацитет 4 човека. Жилището е в нова сграда, в топ центъра, под хотел Черно море, на пешеходно разстояние от централния площад и главната търговска улица /7 минути/, жп гара /10 минути/, морската градина и плажа /2 минути/, институции и учреждения /5-15 минути/.

Апартамент Надежда се състои от две отделни непреходни стаи и включва кокетна дневна с кухненска част и спалня. Обзавеждането и оборудването са нови. Извън активния сезон има възможност да се наеме само една от стаите, без съквартиранти в другата стая, на цена съответно 30 или 40 лв. на вечер. Жилището е с капацитет 4 легла. Спалнята е обзаведена с легло персон и половина, удобно за двойка или за сам човек. В дневната са обособени зона за релакс и зона за хранене. Кътът за спане и почивка е обзаведен с ъглов матрачен диван, който успешно изпълнява функциите на две единични легла или на голямо двойно легло с размери 150/210. На Ваше разположение са хладилник, микровълнова печка, котлони, абсорбатор, пералня, трапезна маса, посуда и прибори за хранене, ютия и дъска за гладене. Двата климатика, инсталирани във всяка от стаите, ще осигурят Вашия комфорт както през горещите летни дни, така и през зимата. За Вашата информираност и връзка с Вашия свят сме осигурили два телевизора с интерактивна цифрова телевизия 50 Mbps интернет с Wi-fi. Паркирането на улицата е безплатно!

Жилището предлага отлични условия за бизнес посещения, за студенти /задочници и магистри/, за туризъм и отдих в красивата морска столица на България. Уютната обстановка и интересните решения ще Ви изненадат приятно!

Цена при наема на целия апартамент в периода от 01.10.2017 г. до 31.05.2018 г.:


Цена за наемане на апартамента 50 лв. на вечер!

Цените са с включени консумативи и почистване.

Посещения: 26