Апартамент Надежда - изискано и чисто под хотел Черно море

50 лева

Апартаментът е с капацитет 4 човека. При по-малък брой гости, вижте цените, посочени в обявата! Жилището е в нова сграда, в топ центъра, под хотел Черно море, на пешеходно разстояние от централния площад и главната търговска улица /7 минути/, жп гара /10 минути/, морската градина и плажа /2 минути/, институции и учреждения /5-15 минути/.

Апартамент Надежда се състои от две отделни непреходни стаи и включва кокетна дневна с кухненска част и спалня. Обзавеждането и оборудването са нови. Стаите се заключват и извън активния сезон могат да се наемат отделно. Разполагат с 4+1 легла. Всички легла, включително и допълнителното, са снабдени с матраци от луксозен тип. Спалнята е обзаведена с две единични легла или спалня. При необходимост може да се постави още едно допълнително легло. В дневната са обособени кът за спане, обзаведен с легло персон и половина, удобно за двойка или за сам, и вградена кухня. На Ваше разположение са хладилник, микровълнова печка, котлони, абсорбатор, пералня със сушилня, трапезна маса, посуда и прибори за хранене, ютия и дъска за гладене. Двата климатика, инсталирани във всяка от стаите, ще осигурят Вашия комфорт както през горещите летни дни, така и през зимата. За Вашата информираност и връзка с Вашия свят сме осигурили два телевизора с цифрова телевизия и безжичен интернет. Паркирането на улицата е безплатно!

Жилището предлага отлични условия за бизнес посещения, за студенти /задочници и магистри/, за туризъм и отдих в красивата морска столица на България. Уютната обстановка и интересните решения ще Ви изненадат приятно!

Цена при наема на целия апартамент в периода от 01.10.2017 г. до 31.05.2018 г.:


от 1 или 2 човека - 40 лв. на вечер;

от 3 човека - 45 лв. на вечер.

Цените са с включени консумативи и почистване.

Посещения: 11