Англия ферми пролет 2018 Лицензирана Фирма

Заплата
Договаряне
14 септ.
град София

Набира мъже и жени , както и двойки за бране и пактетиране на пролетни култури. ЗАМИНАВАНЕ Март - Април Всички кандидати трябва да са на възраст м/у 18 и 55г възраст .

Работен процес - Бране , Засяване както пакетиране на салати , зелен , айсберг , зелен лук , китайско зеле , карфиол , броколи , Аспержи , Целина, ранно зеле и други пролетно - летни култури . Работата е за физически издражливи хора с възможност за заминаване веднага .

Заплащане - Заплащането с гарантирани 7.53 британски паунда на изработен час ако сте до 25г. и 7.83 британски паунда ако сте над 25г възраст . Тези които са с опит работят на норма ( парче ) като заплащането им се базира на тяхните възможности . Средно седмично заплащане 330 до 550 британски паунда седмично при стартиращ сезон . в пиковете на бране средното заплащане е м/у 480 и 680 паунда седмично .

Настаняване и Посрещане - Вие ще бъдете посрещнати и съпроводени от летището до вашата ферма в която сте разпределение за ваша сметка на цената на автобусния билет от летището до фермата в която сте разпределени при група над трима души . Може да пристигнете и самостоятелно след изготвен от нас маршрут . Настаняването е в каравани тип мобилна къща и порт кабина , от по двама до шест души . наема на караваната е за ваша сметка и е м/у 34 и 39 паунда седмично с включени сметки , като се отдържа от вашето възнаграждение .

Кандидатсване - Изпратете ваше СВ Автобиография или кратко описание на вашата трудова кариера до момента на l***@deliveryman.com и ние ще се свържем с вас възможно в най кратък срок . По телефон не може да заявите записване на програма ! За повече информация на посоченият телефон , емейл адрес или скайп : deliverman.com както и на нашия сайт http://www.sfybulgaria.com

Посещения: 2951