Алтайско Мумио от Русия от ЗАВОДА ДИРЕКТНО!!!

Цена
7 лв
25.05.19
град Враца
Обява от
Частно Лице

Представям на Вашето внимание директно от РУСИЯ – Алтайско МУМИО 100 % натурална паста 30 гр.

Мумиото е древен „чудотворен балсам”. Хората от векове го наричат „кръвта на планината”. Използването на мумио за медицински цели започва в древни времена и има над три хиляди години приложение. В състава на мумиото влизат 28 химични елемента, 30 макро и микроелементи, 10 различни метални оксиди, 6 аминокиселини, редица витамини, етерични масла, мастни киселини. Усилва регенеративните процеси в различните тъкани, действа като противовъзпалително, антитоксично, общоукрепващо средство, възстановява понижените функции на периферните нервни центрове или анализаторните центрове на главния мозък.Положително участва в биосинтеза на ДНК клектите. Всичко това успешно биологично съчетава природата в едно вещество, което действа лечебно на много заболявания, а именно: язва на стомаха, чревно-стомашна система, при проблеми с черния дроб и далака, , проблеми с пикочния мехур, колит, гастрит; хемороиди; счупване на кости, стави, травми на гръдния кош, изкълчвания, натъртвания; костно-туберколозни процеси; тромбофлебит; гнойни, възпалителни и инфектирани рани и язви; киселини, повдигане и повръщане; главоболие, мигрена; възпаление на млечната жлеза; бронхиална астма, бронхит, пневмония и други.

Мумиото представлява лепкава като катран черна маса с горчив вкус и специфична миризма. Когато се приема мумио, употребата на алкохол не се препопръчва, тъй като той премахва целия му полезен ефект.

Употреба и препоръчителен дневен прием: 1 мерителна лъжичка се разтваря в 200 мл вряла вода сутрин на гладно. Използва се в продължение на 1 месец, след което се почива. За постигане на добър резултат се правят 3-4 курса курса на прием за година. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Мумиото се пие и профилактично за укрепване на организма.

Цена на продукта: 13 /тринадесет/ лева.

Алтайско мумио – опаковка - таблетки 30 бр. по 0.2 гр. всяка.

Начин на употреба: В зависимост от телесното тегло се приема по следния начин:

- до 50 кг – 1/2 таблетка на ден;

- от 51 до 70 кг – 1 таблетка на ден;

- от 71 до 90 кг – 1 и 1/2таблетка на ден;

- над 90 кг – по 2 таблетки на ден.

Цена на продукта: 7 /седем/ лева.

При поръчка на двата продукта в комплект – Цена: 18 /осемнадесет/ лева.

Доставка по ЕКОНТ до всяка точка на България за сметка на получателя.

ЗА КОНТАКТ: GSM: 0878443017


Посещения: 292