Акулайф - уред за електро - акупунктурна диагностика и лечение

1070 лева
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

Поставянето на диагноза по дланите на човека е познато от дълбока древност. Според традиционната китайска медицина, вътрешните болести могат да се диагностицират по външни признаци, а според съвременната медицина, в процеса си на развитие болестите достигат до мозъка чрез нервната система и през гръбначния мозък се отразяват върху дланта.

УРЕДЪТ ЗА ЕЛЕКТРОАКУПУНКТУРА " АКУЛАЙФ" е разработен въз основа на вековната практика на акупунктурата, теорията на меридианите и методите за превенция на заболяванията.

Уникалната функция за откриване на меридианите върху дланта ви позволява да определите състоянието на тялото си и да предотвратите заболяванията, стимулирайки акупунктурните точки върху дланта посредсвом дълга електромагнитна вълна, да подобрите микроциркулацията на тялото си, да ускорите метаболизма си и да постигнете ЗДРАВЕ И ХАРМОНИЯ!

Видеоклип, бихте могли да видите на следния адрес :

Патент и сертификати на «Акулайф» :
* Има патенти за изобретение в над 10 страни в цял свят (Китай, САЩ, Япония, Австралия, Корея, Германия, Малайзия, Таиланд, Индонезия, Тайван, Индия).
* Сертификат FDA
* Сертификат ЕС
* Сертификат за съответствие с правилата за «Добра производствена практика» (GМР)Сертификат за съответствие с изискванията на ISO

Произход: Китай
Производител: Тян Ши

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за цялата страна при поръчка на продукти над 150 лв.

Посещения: 75