Аз съм Маг-Виргиния вашето ново бъдеще, град София | Хороскопи / Ясновидство

Аз съм Маг-Виргиния вашето ново бъдеще

Цена
Договаряне

Маг Виргиния. - номер едно в България.


Разгадава миналото, предсказва бъдещето, изчиства магии и родови проклятия, прави бяла магия за любов, събира разделени, прави амулети за бизнес, късмет, помага за безплодие.


Десислава от гр, Бургас

Маг Виргиния! тя е моят ангел спасител, знаете ли колко съм се молила на бог и той отговори на молитвите м. Бях разбита, не се хранех, не можех да спя, плачех и страдах. Семейството ми се разпадаше, а аз бях безсилна, а бях толкова щастлива - имах съпруг, деца, дом, но изведнъж нещо стана, съпругът ми малко по малко се отдалечаваше постоянно се карахме, стоеше пред мен и сякаш бе съвсем друг човек. Накрая се разделихме. Това се отрази и на децата, Оценките им в училището отслабнаха, станаха по-затворени по мълчаливи, а бяха толкова жизнени и изпълнени с енергия. Започнахме да посещаваме психолог, докато не открих маг Виргиния - тя ми подаде рака, когато имах най-много нужда, Когато ми разказваше за моят живот аз просто останах без думи и повтарях - да, да точно така. Каза ми, че имам много силно проклятие, аз се разплаках а тя ми обеща че ще ми помогне и наистина стана чудо. Съпругът ми ме помоли за прошка, каза ми, че много ме обича и не може да живее без мен, простих му. Децата си върнаха волята за живот и отново станаха весели жизнени и оценките им се подобриха, отново станахме семейство, благодарение на Виргиния.

Ако и вие като мен сте отчаяни, не намирате изход от лабиринта-тя е силата изпратена от бог...


Искра от гр. Враца

Когато срещнах моя съпруг, се влюбих още от пръв поглед. Разбрах, че това е любовта на живота ми започнахме да излизаме, малко след това се оженихме, Всичко беше толкова хубаво, чувствах се сякаш сънувам. Минаха две години, постигнахме успех в кариерата, имахме си дом, решихме да имаме дете. Започнахме да правим опити, но не се получаваше, ходех по лекари вземах много лекарства, но нищо не помагаше. Това ме съсипа. Нямах воля за живот, отблъсквах съпруга си, молех се на господ ден и нощ да ме дари с рожба и той чу молитвите ми. Когато потърсих маг Виргиния бях изненадана, че тя знаеше точно какво ми е и как се чувствам, и ми обеща да ми помогне. Аз реших да й се доверя и не сгреших. Тя бе като лъч светлина в тунела, в който се намирах. Благодарение на нея аз се радвам на две прекрасни момчета. Виргиния, ти си ангел, пратен от бога, за да помага на хората изпаднали в беда.


Андрей. гр, Пловдив.

Бях толкова отчаян, не ми вървеше в нищо нито с жените, нито в работата, жените идваха и си отиваха. Не ми вървеше и в работата. Търсех работа, а все ми отказваха, никъде не ме искаха на работа. Реших да потърся помощ, свързах се с маг Виргиния. Знаеше за какво се обаждам. Каза ми също така, че късметът ми е заключен и започнахме да работим със нея и е удивително как всичко потръгна, намерих си работа, срещнах любовта на живота си и сега съм доволен от живота си, постигнах всичко, което исках от живота си благодарение на маг Виргиния.

Посещения: 136