Качествен ремонт на перални машини, телевизори, печки и друга битова техника по домовете

Цена
Договаряне
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага
Състояние
използвано

Ако Ви е необходим качествен професионален ремонт за Вашата перална, съдомиялна или сушилна машина, телевизор (различни марки и модели), готварска или отоплителна печка (в студените без време октоврийски дни и нощи помислете за своите малки деца и възрастни близки), фурна, микровълнова, абсорбатор, мелница за битови отпадъци (диспозер) и други електроуреди, които се нуждаят от експресна поправка, без да напускате дома си, то има следният изход от създалата се ситуация.

Решението, което би спестило излишни тревоги, главоболия и проблеми покрай повредената битова техника (черна и бяла) – се изразява в това да потърсете добър, надежден и коректен майстор техник с дългогодишен опит в областта на електрониката и електротехниката, който притежава инженерно образование, на тел. 0898 371028 и да ангажирате в удобен за Вас час за посещение, диагностика и ремонт на пералнята, печката или телевизора.

Ремонт lxpress предлага сервизни услуги за битова техника с посещение на адрес, включително събота и неделя. В добавка - консултации при закупуване на нова техника или нужда от техническо мнение или препоръка.

Изкуството да бъдеш професионалист!

За добрия майстор почивен ден няма!

Важно: Не работя с посредници, а единственият телефон, на който приемам поръчки за ремонт и мога да бъда намерен, е 0898 371028.

Инж. Галин Станев





Посещения: 5599