Изпълнения на желания и самоусъвършенстване,..., град Кюстендил, Разни, Ясновидство, Обява № 1244697

Изпълнения на желания и самоусъвършенстване

50 лв.

Направи Тази Обява VIP

Какво представляват нашите енергийни услуги

 

В рамките на няколко дни, Вие ще се убедите, че законът на привличането работи!

Опитайте нашите достъпни, професионални услуги за проявление и се насладете на Закона на привличането в действие.

Ние смесваме традиционната Хаос магия с модерната радионика, операцията включва създаването на материални енергийни полета около клиента за специфични цели.

За нашите енергийни услуги важни следната формула - енергия + намерение = резултат.Нашите радионик устройства генерират оргомно количество био енергия(ки,чи,прана,оргон),това нужната ни енергия за резултата. "Намерение" - това е нашата насочваща връзка и представлявацелта, или желания ефект, тук ние ползваме практики от Хаос магията, планетарните енергии,различни видове талисмани и пентакли от различни традиции, другият вариант е да ползваме директни команди върху подсъзнанието,афирмации, утвърждения и тн, както при хипнозата. Целевата връзка се явява Вашата снимка, която ни изпращате.Снимката е един вид енергиен двойник и цялото програмиране от радионичната операция, която извършваме се прехвърля директно върху Вас.Същият ефект може да се постигне с нокът, коса или кръв, но практиката ни показва, че с изображение е най-ефективно и удобноИскам да разберете същноста на улугите, които предлагаме и да направите разликата със скъпоструващите врачки, които в повечето случайсе оказват неефективни, просто няма как да сте сигурни в способностите на даден човек, докато тук говорим за научно обосновани неща.

Енергийните полета включват следното:

 

Лечение на земеделски(селскостопански площи) – ако вашата реколта или градина загиват поради някаква причина е нужно да ни изпратите снимка на вашите насаждения, или градина. Операцията е много ефективна и възстановява напълно здравето на  реколтата Ви.

Достъп до акашовите записи – вие ще имате достъп до акашовите.

Достъп до астралния план + мощен защитен щит – Вие ще можете да осъществите Астрална проекция(опитност извън тялото). В заклинанието е включен и мощен защитен щит, който ще Ви предпазва от опасностите в астрала.

Успех в бизнеса – Това заклинание е за хора, които имат някакъв бизнес или извършват търговска дейност.  Можете да очаквате повече клиенти за вашите услуги или продукти, както и благоприятно стечение на обстоятелствата в бизнес делата Ви.

Силно влияние – Ако смятате, че думите Ви не оказват влияние на околните – това е вашето заклинание. Вие ще имате хипнотизиращ ефект върху околните, особено когато им се даде възможност за избор. Внимавайте, защото вие, като магически ще повлиявате на деца, непознати, близки и роднини, които ще взимат решенията, които им предлагате с лекота.

Спечелване на съдебно дело – Много добра магия, която ще Ви помогне да спечелите съдебно дело от каквото и да било естество. Делото ще се развие във ваша полза, дори вероятността да бъде спечелено, да е нищожна.

Смажете конкуренцията – Името на заклинанието говори само за себе си. Вие буквално ще смажете конкуренцията –  независимо дали е в конкурси за бизнес дела или състезания от всякакво естество в което имате конкуренция и опоненти. Можете да го ползвате дори за конкурси за красота.

Разширена интуиция – вашата интуиция ще стане много мощна, това е полезно във всеки аспект на живота Ви.

Хазартен рай – това е за хора, които се занимават с хазарт и искат да имат успех в това, независимо дали става въпрос за покер, ротативки, спортни залагания или рулетка.

Изчистване на кармата – Ако искате да изчистите вашата негативна карма натрупана в минали животи, както и в сегашния – това е вашето заклинание. Карма буквално означава „действие”, но в по широк смисъл се отнася до закона за причината и следствието. Всяко извършено физически, вербално или мисловно действие функционира като семе(зародиш), от което ще се появи плодът на последствията му в бъдеще, когато настъпят условия, подходящи за осъществяването му. Положителни действия носят положителни последствия, като щастие например. Отрицателните действия имат отрицателни последствия, като нещастие.  Кармата не означава, че живота е предопределен, а че настоящите условия на живот винаги възникват в резултат на минали действия.  Чрез това заклинание, Вие ще изчистите всички негативни натрупвания, които сте изградили до сегашния момент.

Любов – Това заклинание ще привлече към Вас любовен партнъор, който отговаря на вашите вътрешни желания и визия.

Похот – Това заклинание напълно стимулира 2те базови чакри, при което има масивно отделяне на феромони, ще излъчвате силни алфа вибрации на първичнo привличане. Много добро заклинание за хора, които имат проблем при общуването с противоположния пол. Вие ще излъчвате вибрациите на перфектния джънтълмен.

Късмет – вие ще имате огромен късмет във всеки аспект на живота Ви, знаете, че късмета е много важен за благоприятното стечение на обстоятелствата във ваша полза.

Феромонен генератор – Феромоните са тези аромати излъчвани от тялото за които се твърди, че стимулират  привличане в противоположния пол. Тези химикали имат дълбок ефект при животните и коварен ефект при хората. С това заклинание тялото Ви ще секретира този  аромат непрекъснато. Възможно е да се изпотявате малко повече от обичайното.

Физическо лечение – това заклинание е предназначено за лечение на физически заболявания. Към вашето подсъзнание се изпращат команди за лечение и самовъзстановяване на физическото ВИ здраве

Възвръщане на изгубена любов – нормалните любовни заклинания, които предлагаме биха имали нищожен ефект спрямо любовна връзка, която сте изгубили поради скука, предателство или влизането на 3то лице във нея. Това специално заклинание ще донесе „магията”(страстта) обратно във връзката Ви . Това може да отнеме повече време от стандартните магии, но когато партнъорът Ви се върне при вас, ще бъде изпълнен със страст и трепет да сте заедно. Недостатъкът е че това е принуждаващо заклинание и ако нейното съзнание е прекалено силно е възможно тя да отблъсне енергията обратно към Вас и вие да се окажете 3пъти по обсебен…  Опасна и нестабилна магия. Предупредени сте за евентуалните последици и действате на ваша отговорност!

Ревящ лъв – Това е силно заклинание, което ще ви изпълни с неудържима амбиция и желание за действие за да постигнете нещо голямо, наистина голямо. Вашата производителност ще се повиши невероятно много. Вие вече няма да се чудите, а просто ще действате и ще постигате резултати.

Безопасно пътуване – Това заклинание е подходящо за всеки особено за хора, които пътуват често или това е професията им. Вие ще бъдете защитени във вашите пътувания по всякакъв начин.

Привличане на пари – енергийното поле на изобилието се разширява около клиента за да привлече финансови възможности и значително да се увеличи неговата/нейната склонност за печелене на пари, намаляване на дълговете и се създават мрежи, които подхранват портфейла.

Защитен щит - Чувство на сигурност и безопасност; Създаване на силна аура от защитна светлина; привличане на добри хора и добри житейски ситуации; получаване на защита от Висши духовни същества; защита срещу дистанционно гледане(remote viewing); позитивна нагаса; лечение на тялото, ума и духа, чрез прекрасната енергия на любовта; защита срещу зли хора; чувствате се комфортно през цялото време; итриване на всички ваши притеснения и енергийните им форми; изтриване на всички ваши нереални притеснения и енергийните им форми; радиация от любов, сигурност и щастие; лечебна енергия, насочена към болезнените области.

Вътрешна емоционаллна сила и сигурност - чувство на комфорт в неизвестността на вашето настояще и бъдеще, без значение, какво ще е то - Вие няма да се боите; Сила започва да се излъчва от областта на слънчевият Ви сплит. която Ви кара да се чувствате, като Херкулес, както на емоционално, така и на физическо ниво; Способността да останете Тук и Сега и да не се тревожите за настоящите проблеми, и потенциалните бъдещи такива, съзнанието Ви се изпълва с мощна психична енергия; Липса на безпокойствие за това, което другите хора биха могли да мислят за Вас, неутрализира страховетеот ума ви.

 

Цената за 1 услуга, за 1 месец е 50 лева.

До 24 часа след направеното плащене, услугата ще бъде активиране и живота Ви ще започне да се променя!

За осъществяване на преноса Ние използваме, най-модерните и мощни радионик устройства, които генерират огромни количества био-енергия/чи/ки/прана, в комбинация с нашите заклинания/магии/енергийни полето, които създаваме - програмирането се влива във Вас в продължение на един месец, посредством структорна връзка - Вашата снимка. В първите дни можете да се чувствате по-странно от обикновено, това ще продължи до аклиматизиране на енергийните Ви тела с енергията.


За да Ви направим някое от гореизброените заклинания имаме нужда от ваша актуална снимка на не повече от 2 месеца, за предпочитане да е направена непосредствено преди да ни я изпратите на имейла. На снимката трябва да бъдете в цял ръст, като сте само Вие на нея! За заклинанието за възвръщане на изгубена любов имаме нужда от обща снимка на Вас и човека към когото ще е насочено.

Изпълнения на желания и...
Кликнете върху снимката за да я увеличите Кликнете върху снимката за да я увеличите
За Контакти
 град Кюстендил
кюстендил
 alchemymasters
 http://www.alchemyofenergy.org/
 Изпрати И-мейл
1244697

Обява №: 1244697

Категория: Ясновидство

Редактирана: 15.12.2015

Разглеждания: 100

Редактирай тази обява Докладвай Проблем Изпрати на приятел Принтирай Обявата Добави в бележника
 

Подобни обяви

Безплатно.net ви представя още обяви в тази категория:

Арабски ритуали, муски и талисмани
Арабската магия е широко разпространена и използвана по българските земи. За съжаление, голяма част от хората обявяващи се за "ходжи" нямат дори елементарни...
Договаряне
град София
08.12.2016
СамоЗаСериозниПроблеми!-0876680668-КонсултБезплатноТеелфонЯсновидство-Магия
Ако, животът ви е низ от проблеми, които сами не можете да разрешите?- Чувставате се отчаяни, депресирани, и сънят ви е напуснал, всичко до което се...
Договаряне
град София
08.12.2016
ясновидство сирма 0886082041
ясновидство гадaене помощ при уроки и негативна енергия силна арабска магия за любов и късмет събира разделени двойки разваля черна...
Договаряне
град Бургас
03.12.2016
Бяла Магия за Любов
Ако желаете да поръчате направата на любовна магия, ритуал против изневяра, хармонизиране на отношенията, брачен ритуал, бяла магия,...
Договаряне
град Варна
08.12.2016
Турско-арабска магия за любов
Наложете волята си върху врагове си, отстранете своите неприятели и всички, които стоят на пътя Ви. Ваше право е да се борите за...
Договаряне
град София
08.12.2016
Ислямска магия- реални практики и резултати
http://arabskamagia.net/Всички снимки, поместени в сайта ни са от нашата лична ритуална работа, а не крадени от чуждестранни сайтове! За разлика...
Договаряне
град София
08.12.2016
Турско - арабска магия за любов и събиране на разделени двойки
 Арабска черна магия за любов, страст, събиране на разделени двойки и връщане на напуснал любим. Отстраняване на съперници,...
Договаряне
град София
08.12.2016
Рухания
Рухани таалеб. Извършваме турско-арабски магии и изработка на муски за любов, обич, късмет, успехи в бизнеса и привличане на клиенти,...
Договаряне
град София
08.12.2016
Мощни любовни, сексуални и подчиняващи въздействия
Черен майстор с над 10 години практика с достатъчно опит, знания и способности, за да може да решава всякакви житейски проблеми....
Договаряне
-
08.12.2016
Силна черна магия за любов
Черен майстор с над 10 години практика с достатъчно опит, знания и способности, за да може да решава всякакви житейски проблеми....
Договаряне
-
08.12.2016

Съдържание за възрастни!

За да влезете в секция 'Запознанства' на Безплатно.net трябва да имате навършени 18 години.

Ако сте над 18 години натиснете 'Над 18 съм', в противен случей натиснете 'Под 18 съм'.


 Над 18 Години Съм
 Под 18 Години Съм

Избери твоята област в България:

За да виждаш само обявите от твоята област моля избери я от менюто по-долу:
Редактирай тази обява:

За да редактирате тази обява моля въведете парола:

Обява # »   
Парола »   
   

Забравена парола?!? Възстановете я от тук.

 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.

За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.

Затвори