Triumph 85J кафяв сутиен мека чашка Amourette 300 Триумф сутиени големи размери

Цена
70 лв
Размер
L, XL
Цвят
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Сутиенът тип мека чашка с банели на немската марка Triumph ( Триумф ) Amourette 300 W със своята полупрозрачна дантела предлага удобна и съблазнителна визия, съчетана с голям комфорт при целодневно носене. Цената е за 1 бр.

Доставяме винаги с преглед до офис или адрес с Еконт или Спиди.

сутиенът има меки чашки, изработени от разтеглива и плътна мека дантела

леки, но стабилни 3D банели за оптимална поддръжка и при по-тежък бюст

подходящ за дами във всякаква възраст

чашките са изработени от изящна флорална бродерия

плътни регулируеми презрамки

моделът от снимките в черен и бял цветове носи размер 75B

Състав: 77% полиамид, 17% еластан, 6% памук

Продуктът е предназначен за ръчно пране или в перална машина при температура не по-висока от 30°C или по-ниска; не е подходящ за избелване; не е подходящ за сушене в сушилня; не е подходящ за гладене с ютия; не е подходящ за химическо чистене.

Сутиени могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) с оригинални етикети и опаковка, (2) непрани, (3) неносени, (4) без миризма от цигари и / или др., (5) без следи от крем и / или др., (6) с правилно сгънати / поставени чаши при сутиените с твърди чашки. 

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна и(или) при замяна с ПО-ЕВТИН(И) продукт(и) трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име.

Посещения: 2956