Юро Персонал Сервиз


Юро Персонал Сервиз - град София | Медицински клиники и кабинети

Ние сме фирма, оперираща на пазара на труда в Германия и България. Вече над седем години успешно си сътрудничим с немски институции за осигуряване на работна заетост в Германия на български граждани. Юро Персонал Сервиз развива два основни бранда „работа в Германия за медицински лица” и „работа в Германия за домашни помощници”.

Юро Персонал Сервиз съблюдава абсолютно всички изисквания на българското и немското законодателство. За нас е важно работещите в Германия да се чувстват защитени. Ето защо фирмата ни е регистрирана за извършване на посредническа дейност при наемане на работа, с регистрация в Министерство на труда и социалната политика на Република България валидна до 21.09.2017г. Във връзка с наредбата за извършване на посредническа дейност по наемане на работа, Юро Персонал Сервиз има сключен договор с немски работодател, който е регистриран в Агенцията по заетостта.

Успешното ни сътрудничество с немските власти и институции ни направи една от водещите фирми за предоставянето на персонал в сферата на домашните и болничните грижи.
Организирали сме „центрове за помощ” в Германия, където нашите служители по всяко време могат да получат помощ и подкрепа по професионални въпроси и въпроси относно пребиваването им е Германия. Също така осигуряваме възможност за обучение и квалификация на своите кадри.

Осигуряваме много добро заплащане на полагания труд, съобразено със стандарта за работа в Германия!