Фирма за преводи EVS Translations


Фирма за преводи EVS Translations е водещ доставчик на професионални преводачески услуги на над 50 езика.

Крупният екип от вътрешни преводачи и редактори е един от най-добрите в бранша и гарантира високо лингвистично качество на услугите.

Експертният опит се простира от финансови, технически и юридически преводи, през проекти за хранително-вкусовата промишленост, автомобилната индустрия, строителната индустрия, енергийния бранш, до специализирани езикови услуги за маркетингови, медицински и IT фирми.

EVS Translations – цялостно решение за всички езикови изисквания, сред които превод на документи, локализация на уеб сайтове и многоезична оптимизация на търсачки (SEO), локализация на софтуер, мултимедийна локализация, устни преводи, както и предпечатна подготовка и оформление.


EVS Translations е компания, сертифицирана по международните стандарти DIN EN ISO 9001 и EN 15038:2006, което я поставя сред лидерите в областта на преводните услуги – с качество, оптимизирани процеси при обслужване на клиентите и иновативност.


Ако желаете да получите повече информация по отношение на цени за професионални преводи и срокове за осъществяване на Вашите проекти, можете да се обадите на +359 (0) 2 980 56 68 или да посетите уебсайта ни.

Или прочетете брошурите на компания EVS Translations, за да откриете с какви услуги и продукти може да ви помогне - http://www.evs-translations.bg/broshuri/