Теди Фешън ЕООД


Теди Фешън ЕООД - град София | Облекло - детско и бебешко

TeddyFashion е онлайн магазин, който предлага като бебешки, така и детски дрехи за всеки вкус. Фирмата е утвърдила своите позиции сред клиентите си с високото качество и изгодните цени на предлаганите бебешки и детски дрешки.

В онлайн каталога ще откриете всичко за Вашето бебе – от неговото изписване до първите му стъпки. Магазинът разполага с голяма разнообразие от бебешки дрешки - комплекти за изписване, ританки, гащеризони, пелени, панталонки, роклички и други, които ще задоволят и най-притенциозния вкус. Всички бебешки дрехи са съобразени с модните тенденции и са изработени от 100% памук, което гарантира комфорта на Вашето мъниче.

В сайта на TeddyFashionще намерите и голям асортимент от модни детски дрехи за Вашето момиче или момче. Те се предлагат в богата цветова гама и различни размери и са изработени от висококачествени материи. Разгледайте онлайн каталога и изберете най-подходящите детски дрешки за Вашия малчуган, с които да се чувства удобно и комфортно във всеки един момент от неговото ежедневие.

В онлайн магазина на TeddyFashion има и много промоционални детски и бебешки дрехи на още по-изгодни цени. Фирмата Ви гарантира за  качество на всички предлагани продуктите и е лоялна при изпълнение на доставките, което я прави предпочитана сред останалите.