Скт"павлова" ЕООД


Фирма СКТ "Павлова" ЕООД предлага в магазин само качествени професионални инструменти, машини и консумативи за тях от водещи на пазара фирми.

Включва широка гама продукти от следните фирми Makita, Bosch, Sparky, STIHL, Karcher, PROXXON, Honda, Husqvarna, Shindaiwa, MTD, Yard-man, ДРУГИ ФИРМИ, Gardena, Stanley, AEG, Metabo, Esab, DeWALT, Black & Decker, GYS, Grundfos, Speroni, Wilo, Unior, Saer, Brennenstuhl, Grindex, Abac, Sonim ,както и поръчка по каталог,гаранционен и извънгаранционен сервиз.

За удобство на на нашите клиенти В гр.София се извършва безплатна доставка,а за провинцията чрез куриер.При поръчка на продукт по каталог наличен в склада на избраната фирма в БГ се доставя в срок от 2 работни дни в магазина.При доставка от чужбина сроковете се определят от избраната фирма.

В магазина се предоставя изчерпателна информация за търсения продукт от каталога на фирмата както и демонстрация на продукта.

Магазина предлага заточване на вериги за моторни и електрически верижни триони.Заточване на ножове за електрически, моторни косачки и храсторези.Заточването се извършва на професионална машина, даваща необходимия ъгъл на резците, като по този начин веригата или ножа увеличава износоустойчивостта си.

Продуктите може да заплатите в брой,по електронен път с дебитна или кредитна карта, банков трансфер, с наложен платеж или на разсрочено плащане чрез UNICREDIT.
За удобство на нашите клиенти в гр.София се извършва безплатна доставка за продукти над 200лв.,а за провинцията чрез куриер.