Семеен Хотел Стоян


Семеен Хотел Стоян - село Цигов чарк | Хотели

Семеен хотел Стоян е напълно обзаведена и самостоятелна ваканционна вила(къща за гости) в КК Цигов чарк, разположена живописно в местността в непосредствена близост до центъра на курорта. Тази уютна вила в Цигов чарк работи целогодишно и е подходяща както за семейства с деца и организирани групи приятели, така и за романтици, които търсят домашен уют, тишина и спокойствие за своята почивка на планина. Тук всеки гост ще може да се наслади на омайната красота на Родопите в уютна и комфортна обстановка.

ХОТЕЛ СТОЯН представлява кокетна триетажна вила с голям затревен двор, в който има осигурени барбекю и детски кът, и места за паркиране на автомобили.

На първия етаж на тази комфортна вила в Цигов чарк се намират просторна и елегантна трапезария с голям телевизор, напълно оборудвана кухня и хол с мека мебел, които са предназначени за общо ползване от гостите на къщата. Те имат избор да наемат някоя от 4 - те стаи или да наемат цялата къща. Максимален капцитет 16 човека.

Хотел СТОЯН предлага настаняване: в две студия с джакузи в банята, обзаведени със спалня и разтегателен диван. Настаняване 2+2.

И две двойни стаи с вана в банята, обзаведени със спалня и два разтегателни фотьойла. Настаняване 2+2.

В четирите стаи са осигурени телевизори с кабелна телевизия, мини бар, самостоятелни санитарни възли, тераса с изглед към язовир Батак.

Отоплението се осигурява от камина с водна риза. Безплатен интернет WiFi с пълно покритие.

Цигов чарк е истински рай за почитателите на селския и еко туризъм. Бързо и лесно достъпно по всяко време на годината, това живописно място в Родопите впечатлява със своята дива красота и спокойна обстановка.

Работим целогодишно и приемаме с домашни любимци.

Разгледайте местата, които да посетите в уебсайта ни, на адрес: http://hotel-sv.com/?page_id=6096

Хотел Стоян е Вашето място!