Сан Макс ЕООД


San Max ООД е оторизиран дилър на заводи в Китай, който доставя екструдерни линии, машини за термоформоване, машини и помощни средства за екструдерни динии на разумна цена.

Нашата компания е  6 години на kитайския пазар за екструдирани машини. Основните ни продукти са екструдерни линии и техните компоненти, като конусовидни екструдерни винтове, единични екструдерни винтове, паралелни и двойни екструдерни винтове и резервни части.

Сред оборудване за обработка на пластмаса, ние предлагаме следните стоки - линии за екструдиране на профили и линии за екструдиране на тръби.

Модерните екструдерни линии са проектирани високо технологично, което осигурява висока успеваемост и технологично изпълнение на задачите. Тези екструдерни линии са прости за експлоатация и контрол, отличават се с малък размер. Оборудването е надеждно и трайно, защото всички блокове са направени  изключително твърд материал.

Основното предимство на нашата компания се състои в това , че покрива цялостно оборудването, монтажа и поддръжката на екструдерните линий.

Освен това, San Max ООД осигурява не само необходимото оборудване за екструдиране, но и пълната гаранция за поддръжката и пост-гарантийният график.

Допълнителна информация на www.sanmax.org