Ревюел ООД


РЕВЮЕЛ ООД- Централен офис-гр.София,“Дружба1“,бл172, за поръчки-тел. 0878867077  k.ivanov@revuele.eu

Eвропейска компания, която разполага с производствени мощности и представителства във Франция, България и Полша.С дългогодишен опит в производството и разпространението на козметични продукти. От 2009г. разполагаме със собствена производствена база  в България. На българския пазар на този етап са ни преоритет разпространението на МОКРИ КЪРПИЧКИ, които произвеждаме в ОСЕМ основни продуктови серии,с ТРИДЕСЕТ различни аромата.

POCKET SIZE-15бр.в пакет

Грамаж на материала:35грама на кв.м.,състав:20%памук,80%полиестер,размер:17см на 11см,брой в кашон:100

TRAVEL SIZE:20бр.

ИНТИМНИ,ЗА ЛИЦЕ(подходящи за сваляне на грим), ЗА ДЕЦА И БЕБЕТА -грамаж на материала:40гр.на кв.м.;състав:50%памук и 50%полиестер; размер:17 на 17см; брой в кашон:50

До сега сме работили предимно за руски клиенти(мострите са на руски език). Започваме активно разпространение и на българския пазар, като към момента имаме един голям клиент ( privetlabel)-под марки Ганчев HAPPY и няколко по- малки, на които продаваме собствените си марки.

Имаме две собствени фабрики. Едната фабрика работи от 2009г. и се намира в с.Гложене, общ. Тетевен, огромна територия и пет производствени помещения, отговарящи на всички производствени и хигиенни стандарти.  През Септември 2015г. отвори и новата ни фабрика, находяща се в гр.Пловдив- отновно собствени помещения, разположени на площ над 10 дка.  Фабриката ще работи 100% поръчки от външни пазари. Ще произвежда депилтоари, слимове (средства за ослабване) и тонални кремове. Ще се радваме, ако ни позволите да ги презентираме.

Асортимента от мокри кърпички,който се разпространява и продава на Европейския пазар е с високо и безкомпромисно качество.