"Първоцвет" ООД


Хан "Мадона" и къмпинг "Мадона" предлага на своите гости механа, хотелска част и къмпинг. Хотелската част ще ви изкуши с комфорта на своите една единична, шест спални, десет двойни стаи, както и две студиа, снабдени със собствени санитарни възли и TV . Хан Мадона разполага с конферентна зала с 40 места. Точните географски координати на мястото са 43°N 35' 51'' и 22°E 46' 47''  и 266 м. надморска височина.
Механата е на първият етаж етаж. Интериорът е решен в български възрожденски стил – дървен бар и маси, покривки с характерни български шевици. Салонът разполага с 80 места, обособени в 2 зали.
През летния сезон в градината има още 30 места. Сядайки там човек сякаш се откъсва от реалността.
Кухнята е традиционно българска, специалитетите са типични за региона гозби. Избата на механата предлага прецизна селекция вина от региона.Стопаните на механата предлагат и възможност за практикуване на велотуризъм. С наетите на място велосипеди можете да обиколите интересни места в района, да се насладите на невероятни природни красоти и да се освободите от натрупания стрес.Цените са разумни и напълно отговарят на качеството, което се предлага.