Мобилзон


Покупко-продажба на мобилни апарати, аксесоари, всички продукти на мобилните оператори Мтел, Глобул, БТК, сервиз, софтуерни и хардуерни манипулации от всякакъв характер, продагби по цени на едро, пълна гама оригинални аксесоари, зарядни у-ва, блутут у-ва и много други., компетентност, коректност.Друга деиност на фирмата е:Фирмата е директен вносител на метални, блиндирани и интериорни врати и производител на мебели за частично и цялостно обзавеждане на:
• Апартаменти
• Къщи
• Хотели
• ЗаведенияПредлаганите врати се отличават с елегантен дизайн, здравина, надежност и перфектна изработка. Вратите се отличават с елегантен дизайн, здравина, надежност и перфектна изработка. предлага релефни и остъклени врати от иглолистно дърво с MDF плоскости и с PVC покритие в изискани и актуални цветове. Фирмата разполага с голяма складова база с много и разнообразни налични врати.
Предлага транспорт , бърз монтаж и демонтаж .
При интерес от големи количества врати или мебели има търговски отстъпки.
Предлагаме както обзавеждане по стандартни модели, така и разработваме индивидуални. Работим по индивидуални поръчки според желанията, идеите и възможностите на клиентите.
Изготвяме, заедно с клиента, цялостни проекти за апартаменти, къщи, хотели или заведения.