Мар-ин 77 еоод


Нашата компания е на пазара повече от 16 години, а всички наши продукти притежават сертификат за качество и патенти за цял Евросоюз.

Щори "Софи" = УДОБНО
                           ИЗГОДНО
                           НАДЕЖДНО
                           КАЧЕСТВЕНО

Сега имаме удоволствието да предложим продукцията си и в България.  Нашият девиз: Бързо и качествено! Нашата цел: Да удовлетворим многообразните желания на клиента за оформяне на прозорците . Щори "Софи" създава атмосфера на уют и комфорт в домовете и офисите на нашите клиенти. В нашата фирма работи група дизайнери от международна величина. Ние постоянно разширяваме нашия асортимент. Екслузивният дизайн на нашите модели  е НЕПОВТОРИМ!!!

В нашия асортимент:

Вертикални текстилни щори - над 500 вида и разцветки.
Многофункционални щори - политекстилни щори.

Арка щори
Композиционни щори.
Фото щори.
Щори с фирмено лого с произволна сложност.

Щори с щампа
ТЮЛ-ЩОРИ - 2 вида.

Арка-тюл щори.

Използваните в производството специализирани машини и оборудване, позволяват изпълнението на много големи поръчки само за един ден.
При нас работят висококвалифицирани сътрудници, които се отнасят с уважение и внимание към всеки клиент, консултират го професионално и изготвят качествена продукция.
Колективът на Щори "Софи" прави всичко възможно, за да бъдат клиентите и партньорите ни доволни от нашите продукти и услуги!

Заявете снемане на размери в град Пловдив с обаждане на тел. 032 94 10 60 или 089 444 24 95. В удобно време ще Ви посети наш сътрудник с пълен каталог на предлаганите тъкани, за да вземе размерите за Вашите щори.