Магистер Диксит ЕООД


МАГИСТЕР ДИКСИТ ЕООДе консултантска компания с едноличен собственик адвокат Росен Русков – специалист по данъчно право и данъчен консултант./ ЗДДС/
Основната дейност на фирмата включва данъчно и счетоводно консултиране, образователни семинари и курсове на счетоводно-правна тематика, фирмено обучение, издателска дейност и др.1. КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ
ДАНЪЧНИ
- консултации;
- становища;
- планиране;
- преговори;
ЗАЩИТА
- в ход на ревизия обяснения и възражения;
- административно и съдебно обжалване на ревизионни актове и наказателни постановления.
2. ФИРМЕНО ОБУЧЕНИЕ
Фирменото обучение позволява на клиентите ни да оптимизират ефективността на кадрите си, чрез повишаване на тяхната квалификация и разширяване обхвата на техните знания.
Лекторите, с които работим са изтъкнати специалисти и преподаватели във Висши учебни заведения, представители на различни министерства, участници в изготвянето на новите нормативни документи във връзка с присъединяването на България към Европейския съюз.
Конкретизирайки Вашите нужди от обучение, ние ще Ви предложим програма, която да отговаря най – точно на тези нужди и на финансовия ресурс с който разполагате.
3. СЕМИНАРИ
От 2006 г. до този момент, в партньорство с “Доместикс” ЕООД, адвокат Росен Русков и “МАГИСТЕР ДИКСИТ” ЕООД провеждат семинари и обучения свързани с измененията на данъчното законодателство,касаещо ЗДДС,ЗКПО,ЗДДФЛ,социалното и здравно осигуряване, а също и писането на успешни европейски проекти.Организират се и семинарни обучения извън България.