Лаптоп Магазин


Лаптоп Магазин - град Плевен | Онлайн магазини

 Информация за Лаптоп Магазин

Лаптоп Магазин Еоод е специализирана фирма за директен внос на употребяваниелитни лаптопи от Германия. Като дългогодишен и пряк вносител, цените ни са едни от най-ниските на пазара. Техниката, която се предлага за продажба е реновирана и обслужена от професионалисти. Всички лаптопи в сайта са с реални снимки и  винаги в наличност.  Лаптоп Магазин предлага отстъпка за търговци на едро, като за фирми издаваме и фактури!

Защо да изберете нашите лаптопи?

Купувате директно от вносителя!

Партньори сме на една от най-големите немски фирми за реновирани маркови компютри. Предлаганите от нас лаптопи са предназначени за немския пазар и са произведени само от най-качествени компоненти. Това гарантира перфектна работа и дълъг и безавариен период на ползване. При нужда рециклираме батерийте. На всяка от предлаганата от нас техника е осигурена гаранция, както и специализиран сервиз.

Гаранционни условия

Техниката предлагана на сайта е втора употреба. Сайта е изграден единствено като каталог и клиента не се обвързва със сключване на договор от разстояние. Приемат се основателни рекламации в  срока написан в описанието !  Основателни са рекламациите, свързани с хардуерни неизправности или сериозно разминаване в  данните за продукта. Гаранцията не се отнася за периферните устройства и батерия! При констатирана неизправност, се извършва ремонт за наша сметка или продуктът се заменя. Гаранцията отпада в случаи на дефекти, причинени при транспортиране от куриерската фирма, интервенции или неправилна експлоатация  от страна на клиента! С допълнетелна уговорка гаранцията може да бъде увеличена или да отпадне според цената по желание на купувача!